23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Muscelul Câmpulung Elite, prima victorie în Liga a III-a

Muscelul Câmpulung Elite a obţinut, vineri după-amiază, prima victorie din actualul sezon al Ligii a III-a la fotbal. Elevii antrenorului Alecsandru Popovici s-au impus, pe „Municipal”, cu scorul de 3-0 în faţa echipei Astra Giurgiu, într-un meci care a stat sub semnul incertitudinii, dat fiind faptul că fosta campioană a României trece printr-o perioadă de criză şi abia a putut aduce la Câmpulung nouă jucători pentru a putea bifa această rundă.
Cu o echipă incompletă, oaspeţii au practicat un joc defensiv, cu rare inscursiuni pe contraatac, sperând să nu primească foarte multe goluri. Au luat doar trei, graţie intervenţiilor portarului Cristian, dar şi a lipsei de clarviziune la finalizare a atacanţilor echipei gazdă. Primul gol a venit în minutul 9, după ce şutul lui Ghiţă, de la marginea careului mare, a fost deviat în poartă de un apărător advers. După această reuşită, spectatorii prezenţi în tribunele Stadionului Municipal se aşteptau la o „ploaie” de goluri, însă, până la pauză, muscelenii n-au mai marcat. Reveniţi de la cabine, elevii lui Alecsandru Popovici au continuat presiunea asupra echipei adverse şi, în minutul 55, Pătrănoiu duce scorul la 2-0, după ce a prins un şut de senzaţie de la circa 20 de metri. Acelaşi Pătrănoiu avea să stabilească scorul final, în minutul 76, la capătul unei faze frumoase de atac, care a făcut inutilă intervenţia portarului Cristian, cel mai bun jucător al meciului. În urma acestui rezultat, Muscelul Câmpulung Elite se află pe locul 8 al clasamentului Ligii a III-a, Seria a IV-a, cu patru puncte.
Liga 3 – Meciurile Etapei 3
CS Real Bradu – AS FC Pucioasa: 1-1
ACS Muscelul Câmpulung Elite – AFC Astra: 3-0
SC Popeşti-Leordeni – SC Fotbal Club FCSB SA 2: 1-1
CS Dinamo Bucureşti – CSM Flacăra Moreni: 1-2
CS Tunari – ACS Unirea Bascov: 6-1

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!