23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Pe Anca Dumitrescu, gărzile la spital o împiedică să vină la şedinţele Consiliului Local. Dar n-o împiedică să scrie încontinuu pe Facebook anti-Lasconi

La trei şedinţe consecutive ale Consiliului Local, toţi cei patru aleşi PNL au lipsit, absenţa în bloc a acestora nefiind o coincidenţă. Executivul avea nevoie de aprobarea rectificării bugetului local, în lipsa căreia se blocau anumite activităţi şi proiecte. Iar liberalii s-au făcut nevăzuţi tocmai pentru a-i pica rivalei hotărârea extrem de importantă, atât pe 12 august, cât şi pe 18 august. Sabotajul pe faţă al PNL a fost zădărnicit de obţinerea unui vot chinuit, joi după amiază, prin repetarea şedinţei, la câteva minute distanţă de precedenta ratată.
A doua zi după cele două şedinţe din 18 august, Elena Lasconi a făcut o postare pe pagina de socializare personală, prin care a anunţat intenţia unui traseu de 50 de kilometri pentru biciclişti, în cadrul unui proiect realizat în colaborare cu Consiliul Judeţean şi finanţat cu fonduri europene prin P.N.R.R. Moment în care PNL, prin Anca Dumitrescu, a devenit disponibil. Deşi, cu o zi înainte, nici Zaharia, nici Creţu, nici State şi nici pătimaşa Anca Dumitrescu n-au avut timp de şedinţă, cu toate că erau în Câmpulung. Şi au fost în Câmpulung la şedinţa la care s-a încercat trecerea rectificării de buget, iar la precedenta erau în zonă.
Dacă aveţi nevoie de serviciile sale de consilier local – un consilier local aflat la al patrulea mandat! -, pe Anca Dumitrescu o găsiţi pe Facebook, nicidecum la Primărie, unde gărzile de la spital o împiedică să ajungă. N-o împiedică să fie foarte activă pe Facebook, unde combate până şi cea mai banală idee lansată de Elena Lasconi.
Anca Dumitrescu este un medic reputat, apreciat de pacienţi, ale cărei calităţi profesionale nu pot fi puse la îndoială. Ca politician, însă, atitudinea sa ridică un semn de întrebare. A fost o susţinătoare ferventă a acţiunii în instanţă a prefectului Radu Perianu împotriva Câmpulungului, numărându-se printre aplaudacii opririi lucrării de pe Bulevardul „Pardon”. Politiciana este, totodată, o admiratoare a ideilor Ancăi Coşa, căreia îi apreciază fiecare postare anti-Câmpulung.

 • Anca Dumitrescu, zeflemitoare cu cetăţenii
  Ce intrigă este timpul pe care Anca Dumitrescu, un om împiedicat de lipsa timpului să ajungă la şedinţele de Consiliu, îl alocă exprimării opiniilor pe Facebook. Cine scrie, profesionist sau amator, ştie cât timp îţi ia să redactezi un mesaj care să te reprezinte. Anca Dumitrescu nu scrie într-un singur loc, căci îi găseşti punctele de vedere postate pe o sumedenie pe pagini pe care se comentează prestaţiile Elenei Lasconi. Aşadar, este vigilentă la tot ce apare în mediul virtual despre primăriţă ca să-şi dea cu părerea anti-Lasconi, evident, deşi alianţa USR-PNL nu s-a rupt oficial. Deşi la ce comportament josnic au liberalii care, prin complicitate cu prefectul, au faultat principala investiţie a Câmpulungului – amenajarea Bulevardului „Pardon” -, oare, cine ar vrea să facă echipă cu asemenea politicieni?
  Nu comentăm esenţa opiniilor consilierului local Anca Dumitrescu, fiind dreptul şi treaba ei să exprime ce doreşte. Nedumerirea noastră este legată de atenţia şi timpul alocate combaterii proiectelor şefei Executivului, dar nu faţă în faţă, la şedinţele de Consiliu, unde este normal să aibă loc dezbaterea. Şi confruntarea, bineînţeles, căci nu toate capetele sunt obligate să emită aceeaşi idee.
  Noi am extras dintre sutele de comentarii şi pro, şi contra proiectului cu pista de biciclete dialogul purtat în subsolul postării primăriţei de Anca Dumitrescu şi Elena Lasconi, care a antrenat şi alţi cetăţeni de partea uneia sau alteia.
 • Anca Dumitrescu: Poate că ar fi bine ca o schiţă a acestui proiect să fie pusă în dezbatere. Străzile nu sunt prea largi, pe multe dintre ele sunt parcări pentru maşini şi va fi destul de dificil. (Nu vorbesc de pista de pe malul Râului Târgului, ci de cele care fac legătura cu centrul şi cu edificiile culturale).
 • Elena Lasconi: Anca Dumitrescu, poate că ar fi bine să participaţi la şedinţele de Consiliu pentru care luaţi bani de la câmpulungeni şi v-aţi lămuri.
 • Mihaela Raluca Cavaleru: Poate ar fi bine ca doamna, dacă nu participă, să fie exclusă, aşa nu mai ia bani.
 • Anca Dumitrescu: Elena Lasconi, poate ar fi bine să fiţi mai primar şi să vă asumaţi vorbele. Am lipsit, pentru că am fost de gardă şi timpul nu mi-a permis să pot participa online. Poate ar fi bine ca rectificările bugetare şi proiectele pe bani publici să le discutaţi în şedinţe ordinare şi nu în şedinţe „de îndată” sau extraordinare. Poate ar trebui să nu mai consideraţi că orice propunere venită din partea altora este împotriva dumneavoastră. Populismul şi festivismul nu pot orbi mult timp pe nimeni.
 • Anca Dumitrescu: Mihaela Raluca Cavaleru, nu primesc bani pentru şedinţele la care nu particip. Ce-ar fi să vă mutaţi în Câmpulung ca să vorbiţi informat şi poate candidaţi la un loc de consilier local. Bănuiesc că nu faceţi gărzi, aşa ca veţi putea participa la toate şedinţele şi vă veţi umple de bani.
 • Vasile Cotiac: Mihaela Raluca Cavaleru, poate o exclud cei care au „adus-o” la următoarele alegeri. Vom vedea.
 • Elena Lasconi: Anca Dumitrescu, prin neimplicarea dumneavoastră vă faceţi singură rău, dar şi partidului pe care îl reprezentaţi, care încearcă să blocheze toată activitatea oraşului. Dumneavoastră „puneţi umărul” pentru a face rău, iar asta vă face exact aşa cum sunteţi. Nu aveţi timp să veniţi la şedinţele de Consiliu motivând că sunteţi de gardă. Puteţi intra online. Sau nici asta nu puteţi? Interesant. Că activă pe Facebook sunteţi în toate gărzile. Să fiţi sănătoasă! Nu uitaţi! Oamenii nu sunt proşti.
 • Anca Dumitrescu: Nu, doamna primar ! V-am răspuns la comentarii azi noapte, când s-au liniştit puţin lucrurile! Nu „motivez” că sunt de gardă, chiar sunt, se poate verifica. Acuzaţiile dumneavoastră sunt fără temei şi pur politice. Refuzaţi orice dialog în care nu vi se ridică osanale sau în care cineva are o altă părere! Şi eu vă doresc sănătate!
 • Adrian Milea: Elena Lasconi, cei care nu înţeleg baza funcţionării administraţiei nu au cum să participe, pentru că le-ar fi observată stângăcia şi poziţia precară cu care îşi exprimă interesul. Un doctor bun nu are timp de Facebook şi asta spune tot.
 • Mădălina Anca: Anca Dumitrescu, îţi mai trebuie nişte bani, că nu aveţi salarii de sute de milioane. Trebuie să mai fii şi consilier, să mai câştigi ceva.
 • Anca Dumitrescu: Mădălina Anca, nu aveţi nicio fărâmă de bună creştere. Nu vă voi mai răspunde! Să vă tutuiţi cu cei cu care aţi făcut facultatea!
 • Mădălina Anca: Anca Dumitrescu, tocmai că am făcut facultate tot în medicină, dar la banii care îi cer pentru un post, mai bine îi ţii la bancă decât să ajungă la ăia de au. Eu nu am văzut pe foştii primari să facă ce a făcut ea.
  Aşa cum am precizat, nu ce scrie Anca Dumitrescu intrigă, având libertatea să profeseze în spaţiul public împotriva primarului ce idei doreşte. Deşi normal nu e, până la declararea oficială a separării celor două partide din componenţa alianţei USR-PNL. Însă atitudinea Ancăi Dumitrescu nu surprinde, fiind din capul locului împotriva parteneriatului politic şi afişând o antipatie făţişă la adresa Elenei Lasconi. Cinstit vorbind, la ce-au fost în stare liberalii să facă, faptul că scriu pe Facebook e „apă de ploaie”. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!