20.2 C
Campulung Muscel
03/10/2022

Ne-am prins cu drag în Hora de la Bârla!

Duminică, în comuna argeşeană Bârla s-a derulat a IX-a ediţie a Concursului de Dans Popular „Floare de Câmpie”.

„Am participat cu mare bucurie, ieri, 7 august, la un eveniment de suflet – a IX-a ediţie a Concursului de Dans Popular „Floare de Câmpie” de la Bârla. Eram vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş când a început acest eveniment de care mă leagă amintiri mai mult decât plăcute, aşa că ieri m-am simţit, din nou, ca acasă pe aceste meleaguri. „Hora ca la Bârla” a fost genericul sub care au fost reunite toate manifestările organizate de zilele comunei. I-am avut ieri alături pe minunaţii mei colegi din echipa social-democrată: senatorul Cristina Stocheci, deputaţii Aurel Bălăşoiu, Nicolae Pavelescu şi Nicolae Georgescu, vicepreşedintele CJ Argeş, Adrian Bughiu, primarii Ion Dumitru de la Albota – preşedinte ACOR Argeş – şi Gheorghe Stancu de la Bascov, consilierul judeţean Nicoleta Nicolescu şi aleşi locali.

Gazdă bună ne-a fost consilierul local Alin Pană, preşedintele PSD Bârla, unul dintre cei mai gospodari oameni ai Sudului judeţului Argeş.

Felicitări locuitorilor din Bârla pentru că păstrează şi duc atât de frumos tradiţia cât mai departe!”, a fost mesajul deputatului Simona Bucura Oprescu, care a fost prezentă în mijlocul localnicilor de la Bârla.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!