20.7 C
Campulung Muscel
21/07/2024

După 13 ani, Damian Drăghici a revenit la Câmpulung

Unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai prezentului din România, Damian Drăghici, împreună cu band-ul său, a încheiat seara de vineri cu un spectacol de-a dreptul incendiar, în faţa unui public numeros. Notorietatea unui artist complex, despre care Marian Matei spunea că nu poate fi prins în tipare în ceea ce priveşte publicul căruia i se adresează, un public larg şi prietenos, l-a obligat pe prezentator să-i expună în rezumat realizările excepţionale: albumele realizate, premiul Grammy obţinut, colaborări cu nume mari, atât din industria muzicii naţionale, cât şi internaţionale: Richard Marx, Hans Zimmer, David Foster, apariţia în poziţia de cap de afiş alături de James Brown, Joe Cocker, Cyndi Lauper, Zucchero, Gipsy Kings sau Pointer Sisters, nume mari cu care acesta a colaborat. „Este unul dintre naiştii desăvârşiţi ai lumii. Este adevărat că a lăsat naiul pentru tobe, îi plac mai mult tobele în momentul de faţă. Este un vizionar în muzică, pendulând fără efort pe muzica electronică, jazz, rock, trance, gipsy, clasic şi post-hip hop.”, este prezentarea realizată de Marian Matei lui Damian Drăghici care a oferit publicului un show extraordinar.

Damian Drăghici şi trupa sa au mai cântat la Câmpulung în urmă cu 13 ani şi, după cum mărturisea, este bucuros că urcă pe scenă după doi ani de restricţii, lipsiţi de concerte. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!