20.7 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Iulian Chiriţa, de la CS Voinţa Câmpulung, a adus punctul decisiv care a făcut echipa României campioană europeană la tenis de masă

Rezultat istoric pentru tenisul de masă românesc obţinut la Campionatele Europene de la Belgrad, Serbia! Naţionala masculină de juniori a ţării noastre, condusă de Mădălin Ionaşcu (antrenor al clubului CS Voinţa Câmpulung), a devenit campioană europeană în proba pe echipe la juniori 1! Este al doilea titlu continental din istorie al juniorilor români, precedentul fiind înregistrat în urmă cu 64 de ani, în anul 1958! Meciul decisiv a fost câştigat de un sportiv legitimat la CS Voinţa Câmpulung, Iulian Chiriţa.

Naţionala masculină U19 e numărul 1 în Europa! Juniorii I sunt campioni europeni! Campionii noştri, Darius Movileanu, Iulian Chiriţa, Eduard Ionescu, Andrei Istrate şi Dragoş Bujor au avut ultimul cuvânt de spus şi în finala de la Belgrad şi au dus tricolorul pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la nivel internaţional, aşa cum ne-au obişnuit! După ultimul punct, reuşit de Iulian Chiriţa, de la CS Voinţa Câmpulung, au intrat în ţarcul de joc Darius Movileanu, Eduard Ionescu, Andrei Istrate, Dragoş Bujor şi antrenorul Mădălin Ionaşcu şi, împreună s-au prins în hora bucuriei.

Cum a arătat finala pe muchie de cuţit, România – Polonia, 3-2

Iulian Chiriţa – Maciej Kubik: 3-1

Darius Movileanu – Milosz Redzimski: 2-3

Eduard Ionescu – Mateusz Zalewski: 3-2

Darius Movileanu – Maciej Kubik: 2-3

Iulian Chiriţa – Milosz Redzimski: 3-2

Suedia, Germania şi Elveţia, în grupă, şi Ungaria, Slovacia şi Belgia sunt adversarele învinse de România, la U19 masculin, în drumul spre finala europeană.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!