12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

S-au stabilit categoriile la „Câmpulung Muscel Tuning Fest”

La mijlocul lunii august, un câmpulungean şi echipa sa pun municipiul pe harta iubitorilor de maşini modificate. Între 12 august şi 14 august 2022 se organizează Câmpulung Muscel Tuning Fest, primul eveniment oficial dedicat iubitorilor de maşini modificate şi restaurate.
De curând, au fost anunţate categoriile care vor fi premiate la „Câmpulung Muscel Tuning Fest”: Best Car of The Show (locul I, II, III); Best Exterior; Best Interior; Best Engine; Best Wheels; Best Restauration; Best Offroader; Best Sound (music); AirRide Battle; Limbo; It’s a Crowd; Ridicarea Jantei; The Rope; Most Popular Car Of The Show (votul publicului).
Evenimentul se va desfăşura în centrul Câmpulungului, motiv pentru care circulaţia rutieră va fi restricţionată de vineri, 12 august, ora 20.00, până duminică, 14 august, ora 14.00.
În urmă cu şase ani, Gabriel Marinescu a făcut parte dintr-o echipă care a reprezentat Câmpulungul la un eveniment de tuning auto la Cheile Bicazului, unde a obţinut rezultate şi premii importante. Stilul acestui tip de eveniment este ca aceia care sunt declaraţi câştigători să susţină o ediţie a evenimentului la ei acasă.
Scopul evenimentului care va fi găzduit de Câmpulung este de a aduna în centrul oraşului persoanele pasionate de maşini modificate şi restaurate. Se vor organiza mini-jocuri pentru cei aproximativ 60 de participanţi la concurs şi se vor oferii premii şi cupe câştigătorilor. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!