11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Rezultatele încurajatoare obţinute de foarte tinerii piloţi musceleni de la RB Racing la prima etapă a Campionatului Naţional de RallyCross

Sâmbăta şi duminica trecută, pe 28 şi 29 mai, pe circuitul de raliuri de la Bradu s-a desfăşurat prima etapă din noul sezon al Campionatului Naţional de RallyCross. Clubul RB Racing a participat cu cinci piloţi, reuşind să ocupe locul III, la echipe, şi mai multe clasări pe podium la fiecare clasă de concurs.

La finele săptămânii trecute, pe circuitul de raliuri de la Bradu, au fost două zile de concurs desprinse parcă din două anotimpuri diferite. În prima zi, concurenţii au avut de înfruntat căldura şi praful care s-a ridicat din abundenţă, iar duminică a plouat şi implicit circuitul a fost plin de noroi. Piloţii de RB Racing au pornit cu dreptul în noul sezon, având evoluţii demne de remarcat. Mezina clubului, Iris Muscalu, la doar 12 ani, a reuşit să se claseze pe locul doi la Juniori 1, şi tot pe poziţia secundă la Clasa Femina.

Teodora Merlă, în vârstă de 16 ani, a obţinut locul I la Clasa Juniori 2, ocupând de asemeni prima poziţie şi la Clasa Femina.

Tot la Clasa Juniori 2, locul doi a fost ocupat de Rareş Şain, care la cei 16 ani ai săi reprezintă o speranţă pentru clubul RB Racing.

Andrei Marinoiu s-a clasat al treilea la Clasa H2.

Din păcate, tânărul pilot David Nedelcu, în vârstă de 15 ani, a avut parte de un abandon tehnic la Clasa H1.

Rezultatele încurajatoare obţinute de foarte tinerii piloţi musceleni, la prima etapă a Campionatului Naţional de RallyCross, au condus la clasarea Clubului RB Racing pe locul III, în clasamentul pe echipe. Festivitatea de premiere s-a efectuat în prezenţa vicepreşedintelui Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, musceleanul Cătălin Nicolaescu. Următoarea etapă este programată pe 25-26 iunie, la Mioveni.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!