11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

7800 de tichete sociale pentru elevi defavorizaţi din Argeş

7800 de tichete sociale electronice pentru elevi defavorizaţi vor fi distribuite în judeţul Argeş, a anunţul prefectul Radu Perianu. De ele beneficiază copiii înscrişi la cursuri de zi la unităţi de învăţământ de stat preşcolar, primar şi gimnazial, care provin din familii cu un venit mediu net lunar de maximum 50% din salariul de bază minim brut pe ţară.

Valoarea fiecărui tichet este de 500 de lei pe an şcolar. Tichetele vor fi trimise de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş în şcoli de unde vor fi ridicate de părinţi.

Foarte important! Tichetele electronice vin goale şi neactivate. După ce ajung la elevii din toată ţara vor fi încărcate pe ele sumele şi vor putea fi folosite.

Aceste tichete sociale sunt finanţate din fonduri europene, prin Programul Operaţional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate(POAD). Este implementat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş. Instituţia Prefectului Judeţul Argeş a identificat destinatarii finali eligibili.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!