12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Inter Câmpulung, victorie la scor de tenis în prima etapă a returului

În prima etapă a returului campionatului Ligii a IV-a la fotbal, disputată sâmbătă, 19 martie, Inter Câmpulung a învins acasă, la scor de tenis, 6-1 (2-0), codaşa clasamentului, ACS Bălileşti, echipă pe care în tur a surclasat-o cu scorul de 7-0. După această victorie, formaţia musceleană rămâne pe locul doi în clasament, în condiţiile în care liderul campionatului, CS Rucăr, care avea două puncte avans înaintea etapei de sâmbătă, şi-a adjudecat victoria în deplasarea de la Buzoieşti.

Partida de sâmbătă, de pe „Municipal”, a fost la discreţia fotbaliştilor câmpulungeni care au etalat un joc combinativ, ajungând cu uşurinţă la poarta oaspeţilor, însă, de multe ori finalizarea a lăsat de dorit, rezultând ratări din poziţii ideale! A fost în cele din urmă 6-1, însă, scorul nu a arătat realitatea de pe teren, diferenţa putând fi mult mai mare la finalul celor 90 de minute de joc. Jucătorii din Bălileşti au rezistat eroic până în minutul 36 (au avut şi o ocazie de a marca, în timp ce atacanţii musceleni s-au întrecut în ratări, evidenţiindu-l pe portarul advers) când Laurenţiu Petre a reuşit deschiderea scorului. Două minute mai târziu Andrei Nilă face 2-0, stabilind scorul primei reprize. În tabăra gazdelor a fost şi un moment nefericit, în minutul 32, când Gianini Butoi s-a accidentat destul de serios la genunchi şi a fost înlocuit. Repriza a doua a fost la discreţia muscelenilor care au mai punctat de patru ori prin Cristian Irimia (min. 48), Andrei Nilă (min. 54), Bogdan Stancu (min. 65) şi Ştefan Horvat (min. 72). Cu cinci minute înainte de final, oaspeţii reuşesc să marcheze golul de onoare prin Eduard Oprescu. „A fost un bun antrenament în care am urmărit posesia progresivă, jocul combinativ şi debutul tinerilor fotbalişti musceleni. Cu acest prilej ei au acumulat minute bune de joc, achitând-se cu brio de sarcinile trasate de antrenorii Ovidiu Tică, Alin Durdun,Vali Ştefănică şi Marius Badiu. Am întâlnit o echipă care nu ne-a pus absolut nicio problemă. De departe supărarea cea mai mare este accidentarea lui Gianini Butoi, un jucător în care ne-am pus mare încredere. Sperăm să nu fie ceva grav. Îl aşteptăm mai puternic, iar întreg colectivul îi urează însănătoşire grabnică. Mulţumim galeriei care este alături de noi cât şi celor care au fost prezenţi la meci.”, ne-a declarat managerul echipei câmpulungene, Dan Gheorghe. Inter Câmpulung a jucat sâmbătă în următoarea formulă: Răzvan Dumitrică – Ionuţ Leca, Bogdan Stancu, Gianini Butoi (min. 34 Mădălin Delcea), George Heroiu (min. 46 David Ţiculeasa), Laurenţiu Petre (min. 46 Stefan Horvat), George Neagu, Cristian Irimia, Laurenţiu Robu (min. 62 Robert Alexe), Andrei Nilă (min. 70 Francesco Bucurescu) şi Mihai Vintilă. Celelate două echipe muscelene înscrise în campionat au obţinut următoarele rezultate: CS Rucăr a învins cu 5-0 (2-0) pe Victoria Buzoieşti, în deplasare, iar Muscelul Lereşti (fosta AS Lereşti) a remizat acasă, scor 1-1, cu Energia Stolnici.

Rezultate etapa a XVI-a, Liga a IV-a
Viitorul Bîrla – Juventus Victoria 1992 Bascov: 1-2 (0-1)
CSC Suseni – DLR Piteşti: 3-0 (3-0)
ACS Poiana Lacului – Speed Academy Piteşti: 0-3 (0-1)
Muscelul Lereşti – Energia Stolnici: 1-1 (0-0)
Victoria Buzoieşti – CS Rucăr: 0-5 (0-2)
Inter Câmpulung – ACS Bălileşti: 6-1 (2-0)
CS Mioveni – ACS Costeşti: 6-2 (1-0)
Sporting Piteşti a stat.

Clasament
1.CS Rucăr: 37 puncte
2.Inter Câmpulung: 35 puncte
3.CS Mioveni: 34 puncte
4.Speed Academy Piteşti: 29 puncte
5.ACS Poiana Lacului: 29 puncte
6.Sporting Piteşti: 27 puncte
7.CSC Suseni: 25 puncte
8.Viitorul Bîrla: 23 puncte
9.Victoria Buzoieşti: 22 puncte
10.DLR Piteşti: 18 puncte
11.ACS Costeşti: 17 puncte
12.Energia Stolnici: 16 puncte
13.Muscelul Lereşti: 7 puncte
14.Juventus Victoria 1992 Bascov: 6 puncte
15.ACS Bălileşti: 0 puncte
Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!