9.2 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Dorin Mirea a ameninţat-o pe primăriţa Elena Lasconi

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpulung din data de 11.02.2022, consilierul local Dorin Mirea, președintele Partidului Oamenilor Liberi, i-a cerut Elenei Lasconi să îi promită că va finanța sportul de masă în Câmpulung, iar dacă nu, acesta a amenințat că de la anul va înființa un ziar cu care o va ataca pe Lasconi până ce nu va mai ieși primar.

=Dorin Mirea: „Doamna primar, v-aş ruga să mă ascultaţi cu atenţie. Nu am zis nimic până acum despre sportul de masă, sportul în şcoli şi licee, competiţiile sportive care înainte erau un lucru extraordinar. Au lipsit cu desăvârşire, ştiu că a fost pandemie. Dar vă rog frumos să-mi promiteţi că, de la anul – sunt trei profesori de Educaţie Fizică, eu sunt iubitor de sport, Costică Ivan este iubitor de sport -, să revigorăm Daciada care era acum 30-40 de ani. Nici nu ştiţi ce înseamnă! „Mens sana in corpore sano”. Dacă nu-mi promiteţi şi sper că-mi promiteţi, eu vă promit că, la anul, îmi fac ziar şi vă toc de nu mai puteţi. Nu mai ieşiţi primar niciodată. Vă rog frumos să ţineţi cont de propunerea mea.”

-Elena Lasconi: „Domnule Mirea, sunt uimită. Mi se pare că v-aţi trezit din somn acum!”

-Dorin Mirea: „Bine că n-am tras pe nas ceva!”

=Elena Lasconi: „Nu ştiu, căci nu vă verifică nimeni aici. Este irelevant cât de tare vă place dumneavoastră sportul atâta timp cât la mine faptele vorbesc. Faptul că am adus acest patinoar la Câmpulung şi am primit mail-uri de la părinţi care mi-au mulţumit foarte mult că copiii lor au lăsat la o parte telefoanele şi tabletele şi au făcut sport. Faptul că am comunicat în şcoli că cei care au ore de sport să vină pe patinoar atunci când au orele de sport, ca să facă mişcare. Faptul că acum vom depune proiecte pentru piste de biciclete. Că am făcut şi zona în Parcul Ştefănescu tot pe bani europeni, că tot ceea ce gândim noi este pentru a ne mişca. Inclusiv faptul că intenţionăm să închidem Bulevardul „Pardon”, ca oamenii să meargă pe jos şi să fie un loc de promenadă. Toate aceste lucruri înseamnă că dumneavoastră nu le-aţi urmărit cu atenţie, aşa cum v-am urmărit astăzi pe dumneavoastră. Dumneavoastră puteţi să vă faceţi şi ziar, şi televiziune. Vorbele cred că nu sunt atât de puternice ca şi faptele. Or eu vă arăt fapte. Plus că toate spaţiile verzi, la „Prichindelul” avem două terenuri: unul multifuncţional, unul pentru baschet. Toată aparatura de fitness, de mişcare, de tracţiuni, tot ce-am pus în toate locurile verzi, arată că noi în direcţia aia mergem. Astea sunt fapte.”
Amuzați de ieșirea lui Dorin Mirea, câțiva consilieri au zâmbit.
Claudiu VIŞAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!