9.2 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Ajunşi la Beijing, câmpulungenii din delegaţia de bob au început antrenamentele oficiale

Astăzi, are loc deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing 2022. Din delegaţia României fac parte şi trei argeşeni, Ciprian Daroczi, Raul Dobre şi Mihai Tentea, la Bob două persoane. Ei sunt coordonaţi de alţi doi musceleni, antrenorul Iulian Păcioianu, ajutat de Mihai Păcioianu. În delegaţie se mai află şi kinetoterapeutul Ionuţ Piţa, tot argeşean.

Cei trei împingători, Ciprian Daroczi, Raul Dobre şi Cristian Radu, sunt conduşi pe pârtie de unul dintre cei mai talentaţi piloţi, Mihai Tentea. Pilotul argeşean s-a declarat mulţumit după primele coborâri, mai ales de a doua dintre ele. Antrenorul Iulian Păcioianu, ajutat de Mihai Păcioianu, au grilă de ei şi de bobul de 65.000 de euro al tricolorilor.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Adrian Bughiu a înregistrat un material special de la Beijing cu antrenamentele băieţilor noştri, dar şi un mesaj special transmis de antrenorul Iulian Păcioianu pentru toţi argeşenii, o corespondenţă specială direct din Beijing, din satul olimpic.

„Am ajuns în 30 ianuarie în satul olimpic de la Beijing. Aşteptăm cu nerăbdare antrenamentul oficial din 11 februarie, pe pârtia olimpică din Yanqing. Concursul începe cu primele două manşe pe 14 februarie, iar a doua zi se va închide competiţia olimpică la Bob 2 persoane.”, a transmis Iulian Păcioianu, antrenorul lotului de bob.

„Delegaţia României este una mică, dar inimoasă, cu mai mulţi argeşeni! Am văzut băieţii la antrenamente, au un tonus bun, sunt optimişti şi sperăm împreună la rezultate cât mai bune. În calitatea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, urez în numele conducerii Consiliului şi a tuturor argeşenilor mult succes delegaţiei noastre! Hai, România!”, este mesajul lui Adrian Bughiu, vicepreşedintele Consiliul Judeţean Argeş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!