27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

Piloţi câmpulungeni, premiaţi de FRAS la sfârşitul Campionatelor Naţionale

După şapte etape derulate, piloţii de rallycross ai echipelor Clubului RB Racing au încheiat anul cu rezultate bune, ducând mai departe istoria acestui gen de întreceri sportive în oraşul de la poalele Mateiaşului.

Cel mai bun rezultat este cel al lui Mihai Pelmuş, care a pilotat un Renaul Clio şi, după şapte etape a acumulat 143 de puncte şi a terminat Campionatul de Rallycross pe primul loc al Clasei H1. La aceeaşi categorie, colegul de club, Ştefan Alexandru Udrea s-a clasat pe locul al patrulea.

La Juniori 1, Iris Muscalu a fost a doua în clasamentul 2021, iar Teodora Merla a şaptea.

La Juniori 2, David Nedelcu a terminat campionatul pe locul al doilea, Rareş Şain pe al şaselea, Andrei Dună pe opt, Nicolae Radu pe nouă, iar Teodora Merla pe 12.

La grupa H3, pilotul Andrei Marinoiu este al doilea în clasamentul general, iar la H3, Gheorghe Ticuţa a terminal al patrulea, tot el fiind al treilea la H4, urmat de Viorel Jinga, pe 11.

Ca şi clasament pe echipe, după ACS Pro Car Racing Piteşti şi ACS Sprint Club Mioveni, ACS RB Racing 1 Câmpulung este pe locul trei, RB Racing 2, pe patru.

Alt câmpulungean, Victor Vlad, a fost premiat zilele trecute de Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Cu 80 de puncte acumulate în şase din cele şapte etape la care a participat, a reuşit să câştige locul trei la Campionatul Naţional de Îndemânare Auto. A fost vorba de grupa Juniori 2, pentru copiii cu vârste între 11 şi 14 ani, Victor pilotând un Citoren Saxo. Isabela Filip

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!