27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

31 de medalii pentru ACS Campionii Lereşti la „Braşov Cup”

10 sportivi de la ACS Campionii Lerești – Karate Club au participat, recent, la „Brașov Cup”, o competiție organizată de EnergyFit Karate Brașov în cadrul Fudokan România, cu sprijinul World Fudokan Federation. Sportivii musceleni, pregătiți de Raluca Enache, s-au întors acasă cu 31 de medalii, dintre care 17 de aur, 3 de argint și 11 de bronz!
Toți cei 10 reprezentanți ai clubului din Lerești au urcat pe podium, inclusiv doi sportivi – Alesia Moiceanu și Teodor Moisescu – care s-au aflat pentru prima dată la o competiție oficială. Cele mai multe medalii, șapte la număr și toate de aur, au fost obținute de Ștefania Codîrlă. Rezultatele obținute de sportivii de la ACS Campionii Lerești au fost următoarele:
Teodor Moisescu – medalie de bronz
Alesia Vlăsceanu – două medalii de bronz
Matei Bulugea – două medalii de aur și o medalie de argint
Erika Popescu – o medalie de aur și o medalie de bronz
Rareș Nicoară – două medalii de bronz
Ștefania Codîrlă – șapte medalii de aur
Carla Vlaicu – o medalie de argint și două medalii de bronz
Andreea Fintoiu – o medalie de aur și două medalii de bronz
Alexandra Caibăr – o medalie de aur, o medalie de argint și o medalie de bronz
Raluca Enache – trei medalii de aur
„Toți sportivii s-au pregătit intens în acest ultim microciclu, inclusiv cei mici, Alesia și Teo, care au participat la prima lor competiție și au trecut printr-un tur de forță atât fizic cât și emoțional. Felicitări sportivilor și mulțumiri părinților pentru încredere și susținere! Azi, mai bine ca ieri, mâine, mai bine ca azi! Începând din 30 noiembrie, formam o nouă grupă de începători. Vă așteptăm! Împreună putem crea campioni pentru viață!”, a scris pe pagina de Facebook a clubului antrenoarea Raluca Enache.
Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!