37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Câmpulungeanul Andrei Dună, locul II la Campionatul Naţional de Anduranţă

În weekend-ul trecut, pe circuitul MotorPark România s-a desfăşurat etapa a şasea din Romanian Endurance Series, întrecere înscrisă în cadrul calendarului competiţional al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.
La startul întrecerilor s-au aliniat 14 echipaje. În cadrul clasei A1, tânărul pilot legitimat la RB Racing, Andrei Dună (15 ani), a avut o evoluţie demnă de un viitor mare pilot, reuşind să urce pe treapta a doua a podiumului. La general, Andrei Dună a încheiat, de asemenea, pe locul doi, ceea ce vine să confirme speranţele pe care clubul muscelean, deopotrivă cu iubitorii sporturilor cu motor din această zonă, le-au pus în tânărul pilot. „Continuăm să vă ţinem la curent cu evoluţiile sportivilor ce reprezintă clubul RB Racing.”, au transmis reprezentanţii clubului. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!