3 C
Campulung Muscel
26/10/2021

Avertizare meteo de ploi abundente

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare meteo de cod portocaliu şi galben pentru mai multe judeţe, printre care şi Argeş.

 

COD GALBEN

Interval de valabilitate este de astăzi, 14 octombrie, ora 13.00 până sâmbătă, 16 octombrie, ora 14.00. Fenomene vizate sunt ploile însemnate cantitativ.

În intervalul menţionat, în Oltenia, Muntenia, local în sudul Banatului şi în Dobrogea, precum şi în Carpaţii Meridionali şi de Curbură va ploua pe arii extinse şi se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi 25-35 de litri pe metru pătrat şi pe arii restrânse, 35-40 de litri pe metru pătrat. În regiunile sudice, temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45-55 km/h. În a doua parte a zilei de joi, 14 octombrie şi în noaptea de joi spre vineri (14 spre 15 octombrie), în Carpaţii Meridionali şi în de Curbură, la altitudini mai mari de 1.700 metri vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă.

 

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate este de astăzi, 14 octombrie, de la ora 13.00 până sâmbătă, 16 octombrie, ora 14.00. Fenomene vizate sunt ploile abundente.

În judeţele Teleorman, Olt, Giurgiu, Călăraşi, Dolj, Ilfov şi municipiul Bucureşti şi în special în jumătatea sudică a judeţelor Argeş, Dâmboviţa, Vâlcea şi Gorj va ploua abundent şi se vor acumula cantităţi de apă în general de 40-60 de litri pe metru pătrat.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!