6.3 C
Campulung Muscel
29/03/2024

Tinerii piloţi de la RB Racing au primit Brevetele

În cadrul „Trofeului Câmpulung 500”, etapa din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, desfăşurat în week-end-ul trecut, organizatorii au avut o iniţiativă salutară, aceea de a-i invita pe tinerii piloţi musceleni, membrii ai Clubului RB Racing, să facă o urcare demonstrativă. Cu această ocazie, sportivii, care reprezintă viitorul sportului cu motor din Muscel au putut fi văzuţi de câmpulungeni în maşinile de concurs.

La festivitatea de premiere a „Trofeului Câmpulung 500”, tinerii piloţi au fost chemaţi pe scena amplasată în Piaţa Primăriei pentru a le fi înmânate Brevetele de absolvenţi ai cursului de iniţiere şi perfecţionare pentru disciplina sportivă Rallycross, organizat de RB Racing.

Au fost aplaudaţi la scenă deschisă: Andrei Valentin Dună, David Ion Nedelcu, Iris Maria Muscalu, Mihai Pelmuş, Radu Ion Nicolae, Dumitru Rareş Şain, Ştefan Alexandru Udrea şi Alexandra Teodora Merlă Radu, nume despre care cu siguranţă se va mai vorbi în viitorul apropiat. Pe această cale, micii piloţi transmit mulţumiri pentru sprijinul acordat organizatorului „Trofeului Câmpulung 500”, preşedintelui Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu şi, nu în ultimul rând, primarului Câmpulungului, Elena Lasconi. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!