25.2 C
Campulung Muscel
August 3, 2021

Parcarea de la Stadion, ghena de gunoi a şoferilor

O săptămână a durat asfaltarea parcării de la intrarea în Stadionul Municipal. Muncitorii ADP au lucrat în fiecare zi, iar vineri a fost gata covorul asfaltic, de ieri, apucându-se de aleea pietonală, vecină cu gardul Unităţii de Pompieri. Aici vor amplasate bănci sub teii care o mărginesc, nemafiind permisă parcarea maşinilor pe spaţiul verde.

Condiţionaţi de capacitatea staţiei care produce asfaltul, muncitorii de la APD au finalizat reabilitarea parcării mari de la intrarea în Stadionul Municipal în termenul stabilit la debutul lucrării, vineri, 16 iulie.
Toate bune şi frumoase, dar ce ne facem cu cei care-şi lasă autovehiculelor acolo, în special conducătorii maşinilor de marfă sau de transport călători, care-şi fac curat în interiorul lor, iar toate mizeriile le lasă în parcare? Se vede asta după locul unde cei de la ADP, care fac curăţenie, găsesc tot felul de resturi înşirate, în afara cojilor de seminţe şi ambalajelor de băuturi şi mâncare azvârlite la întâmplare de tinerii care vin în fiecare seară la socializare. În fiecare dimineaţă din parcarea Stadionului se strâng roabe cu mizerie, chiar dacă în zonă sunt şi coşuri de gunoi.

„Am terminat asfaltarea parcării Stadionului Municipal, inclusiv trotuarul cu căile de acces. De luni, vom începe cu reabilitarea aleii pietonale, din partea de sud, vecină cu Detaşamentul de Pompieri. Din păcate, ceea ce accentuez de fiecare dată, vizavi de curăţenie şi educaţie, la aceste capitole muscelenii stau foarte prost. De pe o zi pe alta, mormane de mizerii. În fiecare dimineaţă, colegii mătură şi ridică roabe de coji de seminţe, ambalaje, mucuri de ţigări şi tot felul de mizerii.”, ne-a declarat directorul ADP, Bogdan Pătru.
Dacă poliţiştii locali ar lua atitudine şi i-ar atenţiona pe cei care au uitat regulile bunului simţ şi poluează parcarea Stadionului şi, cel mai important, i-ar pune să facă curat, sigur s-ar vedea o îmbunătăţire în condiţiile de trai din Câmpulung.

Cel mai probabil, pentru a disciplina unii conducători auto, intrarea în parcarea Stadionului va fi restricţionată de o limită de tonaj. Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!