18.3 C
Campulung Muscel
June 15, 2021

Reţinut după ce şi-a băgat în spital partenerul de pahar

Săptămâna trecută, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal deschis pentru vătămare corporală şi au încătuşat un bărbat. Acesta este Marian Cătălin Olteanu, de 26 de ani, din Davideşti, persoană fără adăpost.

Sesizarea a venit de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, unde a ajuns în stare gravă un alt bărbat, din Rociu, de 35 de ani. Şi el om al străzii, a fost operat după ce medicii au stabilit că suferise o ruptură de splină.

Din verificări a rezultat că, în noaptea de 30 spre 31 mai, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, cei doi s-au luat la bătaie. Iniţial, agresorul a fost cercetat pentru loviri şi alte violenţe, ulterior încadrarea juridică fiind schimbată în vătămare corporală.

După administrarea probatoriului Marian Cătălin Olteanu a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene, apoi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Ajuns în faţa magistraţilor Judecătoriei Piteşti, aceştia l-au trimis în arest preventiv încă 30 de zile, începând cu 4 iunie şi până pe 3 iulie 2021, inclusiv. Agresorul a contestat arestul preventiv, apelul urmând să se judece la instanţa superioară.

Individul este recidivist, având la activ condamnări pentru furturi şi alte agresiuni. Adrian Tănase

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!