18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Până la prânz, aproape 11% dintre câmpulunguni au votat

Şi la alegerile de astăzi, politicienii câmpulungeni au fost matinali.

Primul care a ajuns la urne a fost viceprimarul Nicolae Zaharia, care îşi serbează şi ziua numelui, şi, alături de soţie a venit să voteze la ora 9.00, la secţia la care este arondat, nr. 106, de la Grădiniţa cu Program Normal Nr. 8-II Rotunda.

„Am venit la vot pentru normalitate, în primul rând să votez un muscelean, am venit pentru dezvoltarea Muscelului, pentru dezvoltarea României. Am votat pentru continuitate, pentru punerea în practică a proiectelor la nivel naţional. N-am votat pentru demagogie, populism şi n-am votat pentru cei care n-au pus umărul la această guvernare grea. Votul meu a fost unul clar, pentru continuitate. Îi îndemn pe câmpulungeni să meargă la vot, votul este unul în siguranţă. Îi îndemn să meargă la vot pentru că este un vot important pentru Parlamentul României o dată la patru ani.”, le-a transmis viceprimarul câmpulungenilor.

O jumătate de oră mai târziu, la 9.30, şi-a anunţat prezenţa la urne, la Secţia nr. 93, de la grădiniţa cu Program Normal Nr. 9 Grui, consilierul judeţean Bogdan David, candidatul PNL Argeş la Camera Deputaţilor.

„Am votat pentru prima oră pentru ca Muscelul şi Câmpulungul să aibă un parlamentar care va apăra interesele acestei zone şi să nu fie unul care va trece doar parţial sau aproape deloc prin Câmpulung. Este foarte clar cu cine am votat!”, ne-a declarat Bogdan David.

Primarul Elena Lasconi i-a însemnat, la rândul ei, pe câmpulungeni să iasă la vot, indiferent de opţiunea pe care o au. Ea a ajuns la Secţia nr. 110, de la Grădiniţa Nr. 6, pe listele căreia figura, la ora 10.00, iar la ieşirea din clădire, ne-a transmis: „A fost bine. Am votat cu foarte mare încredere. Aş vrea să-i încurajez pe oameni să iasă la vot pentru că e foarte important! Eu am votat cu încrederea că votul meu contează şi că va intra în Parlamentul României un om cinstit, competent, un om fain şi se va duce acasă un incompetent, cu gândul acesta am votat, şi cu speranţa că vom schimba ţara asta în bine. Aşteptările mele sunt să avem în Parlamentul României oameni ca lumea, oameni de bună credinţă, români adevăraţi, care să iubească ţara asta, pentru că mă doare sufletul că avem o altă Românie dincolo de graniţele ţării.”

La ora prânzului, în Câmpulung votase 3.254 de persoane, adică 10,95%, 3.083 votanţi înscrişi pe listele permanente, 170 pe cele suplimentare şi unul cu urna mobilă. La ora 12.00, votase mai mulţi bărbaţi decât femei, cei mai mulţi cu vârste între 45 şi 64 de ani.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!