10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Primarii vecini de la Davideşti şi Vultureşti contractează proiectanţi şi constructori de drumuri

În comunele muscelene din zona Mioveniului sunt preocupări pentru drumuri. Cel mai consistent contract atribuit direct de noul primar de la Davideşti, Alin Văduva, se cifrează la 535.203,74 lei. Câştigătorul lui este o firmă din Băbana, Profesional Concept Andi SRL, care s-a angajat să pună în practică obiectul investiţiei „Refacerea drumului Olteanca în urma lucrărilor de alimentare cu apă şi canalizare menajeră, în satul Conţeşti, comuna Davideşti”. Potrivit prezentării din SICAP, „obiectul de investiţie supus modernizării este un sector de drum cu o lungime totală de 495 m. Pentru suprafaţa de drum supusă refacerii sunt necesare: săpătură la platforma de drum, reprofilare şi completarea fundaţiei existente cu minimum 20 cm balast, aşternerea unui strat de piatră spartă de 15 cm; beton asfaltic – 5 cm; mixtură asfaltică – 4 cm; acostamente din balast, în grosime de 15 cm; şanţuri betonate.” Achiziţia prezentată s-a încheiat pe 19 noiembrie.

Vecinul de la Vultureşti, Liviu Poşircă, revenit în funcţie, după patru ani de pauză, are nevoie de un proiect înainte de execuţia lucrării propriu-zise. Pe 18 noiembrie, a contractat serviciile de proiectare tehnică pentru investiţia „Pietruire drum comunal şi protejarea corpului drumurilor în vecinătatea Pârâului Mâzgana”, fazele studiu de fezabilitate, respectiv proiect tehnic, detalii de execuţie şi caiet de sarcini. „Serviciile din cadrul contractului includ: elaborarea studiilor de teren; elaborarea documentaţiei pentru obţinerea avizelor (inclusiv aviz ABA Argeş-Vedea); proiectare tehnică de specialitate; verificare tehnică autorizată. Lungimea proiectului: 200 metri (100 metri stânga + 100 metri dreapta).”, este descrierea în rezumat a documentaţiei pe care o va realiza P.F.A. Dinias I.Ionel Persoană Fizică Autorizată, la preţul de 28.560 lei. M.B.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!