6.3 C
Campulung Muscel
29/03/2024

Victor Ponta a răbufnit după TRAGEDIA de la Piatra Neamţ: Incompetenţa ucide! La fel şi ipocrizia şi fariseismul!

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a avut o ieşire dură după tragedia de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ. El i-a luat la ţintă pe foştii colegi de la PSD care anunţaseră duminică dimineaţă, prin vocea preşedintelui Marcel Ciolacu că suspendă activităţile de campanie electorală în semn de solidaritate cu victimele tragediei din Neamţ.

Victor Ponta susţine că la Neamţ am avut a face cu multă incompetenţă, iar prin ceea ce face acum PSD este vorba şi de ipocrizie şi fariseism: „Şi cu ce îi ajută pe oameni ca voi că nu mai faceţi campanie acum? Ajuta victimele şi rudele lor cu ceva? Îl ajută pe medicul erou care (la 5 ani după „Colectiv”) trebuie transportat în afara ţării pentru îngrijiri medicale? Îi ajută pe bolnavii mutaţi forţat de la Piatra Neamţ la Iaşi unde condiţiile sunt la fel de rele? Sau, prin anunţul că opriţi campania, vă faceţi şi voi campanie pe tragedia oamenilor?

1.Credeţi că aşa uită oamenii că după ce am demisionat eu din funcţie după tragedia de la „Colectiv” (spre bucuria lui Dragnea şi a „securiştilor” de pe lângă el – toţi rămaşi şi acum în conducerea Partidului) l-aţi votat pe Cioloş – care bineînţeles nu a făcut nimic să îmbunătăţească Sistemul de Sănătate?

2.Credeţi că aşa uită oamenii că aţi avut Guvernele Grindeanu, Tudose şi Dăncilă în care NU s-a făcut niciun spital nou? Că aţi abandonat proiectul spitalelor regionale doar pentru că erau promovate de Corina Creţu?

3.Credeţi că aşa uită lumea că l-aţi votat pe Orban, Tătaru şi guvernul lui de incompetenţi şi hoţi – care acum se spală pe mâini de orice responsabilitate şi aruncă toată responsabilitatea pe Arsene şi PSD, care au condus CJ Neamţ în ultimii ani?

4.Credeţi că aşa uită lumea că aţi luat un ticălos incompetent de la PNL (în 2019 se pupa cu Orban şi Rareş pe scenă) şi l-aţi pus manager la Spitalul Morţii? După ce PNL pusese înainte un patron de Pompe Funebre?

5.Credeţi că aşa uită lumea că aţi iniţiat legea privind Alegerile Locale în 27 septembrie mână în mână cu PNL? Şi că acum v-aţi prefăcut la Senat că nu mai puteţi schimba data Alegerilor Parlamentare? Şi plângeţi cu lacrimi de crocodil pe umărul celor îmbolnăviţi de COVID din cauza campaniilor electorale?

6.Credeţi că aşa uită lumea că o armată de doctori sunt în campanie şi la televiziuni pentru interesul vostru politic în loc să trateze bolnavii în Spitale? Poate acum îi trimiteţi înapoi la munca lor – mult mai importantă decât acea de agent electoral sau de parlamentar. 

De la Cioloş şi Orban nu aveam absolut nicio aşteptare / nu i-a interesat niciodată Sistemul de Sănătate – doar voturile şi poziţiile lor bănoase la Bruxelles sau la Palatul Victoriei! De la USR nici atât – acum au uitat brusc cum „corupţia ucide” / şi că au avut Guvernarea şi în 2016 şi în 2020 şi au făcut fix NIMIC din ce criticau la mine! De la Iohannis nu mă aşteptam deloc să ceară demisia Guvernului – cum a făcut acum 5 ani – când a fost vorba de un club privat, nu de un spital public! Dar de la voi oamenii aşteptau soluţii şi sprijin – nu să vă opriţi campania! Incompetenţa ucide – dar ipocrizia şi fariseismul vostru sunt la fel de nocive! Mai bine faceţi campanie şi spuneţi cum o să faceţi după 6 Decembrie, exact ce NU aţi făcut deloc în ultimii 5 ani! Eu nu vă cred – dar mai găsiţi voi ceva naivi!”, susţine Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Tipărit de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL, la comanda PRO România Argeş, MFC 11200008. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!