18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Ultimele validări în Consiliul Județean

Luni, 2 noiembrie, în cadrul celor două ședințe extraordinare ale Consiliul Județean Argeș noii consilieri județeni au depus jurământul și au fost aleși cei doi vicepreședinți.

Astfel, în cadrul ședinței conduse de președintele C.J. Argeș, Ion Mînzînă, Consiliul Județean Argeș a fost completat cu noii consilieri județeni:

•Elena Cristina Popa (PSD)

•Valentin – Ion Deaconescu (PNL)

•Narcis – Ionuț Sofianu (PNL)

•Emilian David (PNL)

•George – Dan Giuclea (PNL)

•Manuel Tică (PNL)

•Alexandru – Mihai Ștefan (USR PLUS)

Pentru mandatul 2020 – 2024, Consiliul Județean Argeș este format din 35 de membri, 34 de consilieri județeni plus președintele Ion Mînzînă, ales uninominal.

De asemenea, prin votul exprimat de consilierii județeni au fost aleși și cei doi vicepreședinți ai C.J. Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu.

Alegerea vicepreședinților s-a făcut prin vot secret. Pentru prima funcție de vicepreședinte au fost două nominalizări: Marius Nicolaescu (PSD) și Adrian Ștefan Cîrstea (USR PLUS). În urma votului, vicepreședinte a fost ales Marius Nicolaescu cu 18 voturi pentru. Adrian Ștefan Cîrstea a avut 14 voturi, iar 2 voturi au fost nule. Pentru cea de-a doua funcție de vicepreședinte au fost nominalizați: Adrian Bughiu (PSD) și Narcis Sofianu (PNL). După numărarea votului vicepreședinte a fost ales Adrian Bughiu cu 18 voturi pentru. Narcis Sofianu a obținut 14 voturi, iar 2 voturi au fost nule.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!