18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Elevii de la Liceul cu Program Sportiv, încurajaţi să vorbească despre ei

Sâmbătă, 17 octombrie 2020, la Liceul cu Program Sportiv au debutat activităţile de educaţie non-formală din cadrul proiectului „Teen Talk – Curajul de a vorbi despre tine”. Proiectul este derulat de Asociaţia Culturală Philmys din Bucureşti, care activează în domeniul artelor vizuale şi performative şi desfăşoară activităţi culturale şi educative în Bucureşti şi în ţară, şi cofinanţat de Administraţia Fondului Naţional Cultural (AFCN).

„Teen Talk – Curajul de a vorbi despre tine” este un proiect pe tema violenţei şi abuzului emoţional în rândul tinerilor şi se adresează elevilor de liceu, iar participarea este gratuită. Activităţile includ ateliere de film, fotografie, teatru şi scriere creativă. În cadrul atelierelor propuse, participanţii au fost invitaţi să creeze produse artistice, ce vor fi promovate pe platforma online dedicată proiectului. Parteneri proiectului sunt Asociaţia Universitur, Facultatea de Geografie a Universităţii din Bucureşti.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!