18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Polițiștii argeșeni au aplicat 98 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

Instituția Prefectului Argeș informează că, în ultimele 24 de ore, au fost continuate acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2. Cetățenii sunt sfătuiți să respecte cu strictețe măsurile de protecție sanitară: purtarea măștii, distanțarea fizică și păstrarea igienei mâinilor.

Polițiștii argeșeni au verificat 500 de persoane și 40 de societăți comerciale. Au fost aplicate 98 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 28.080 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală. În cadrul acțiunilor punctuale, au fost legitimate 420 de persoane și 204 autoturisme verificate.

Jandarmii argeșeni au aplicat o amendă în valoare de 500 lei și 8 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție în conformitate cu prevederile legale. Pompierii au verificat 55 de societăți comerciale și 817 persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 32 au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individuală..

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!