16.6 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Un tânăr necăjit a rămas fără casă, după un incendiu devastator

Incendiu devastator, joi după-amiază, în comuna Cetăţeni! Flăcările au făcut prăpăd pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi, distrugând cu repeziciune o casă (au mai rămas doar câteva ziduri) şi majoritatea bunurilor aflate înăuntru, chiar dacă pompierii câmpulungeni şi membrii SVSU din localitate au intervenit cu promptitudine.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 14.30, pe strada Odăii, nr. 19, în zona Cetăţenii din Deal, în gospodăria lui Răzvan Paraschiv, un tânăr de 19 ani, de condiţie socială modestă, care-şi încropise o locuinţă, pe scheletul unei case vechi, din bârne, în care mai stătea şi tatăl său. Tânărul făcuse focul în sobă şi după câteva minute s-a trezit cu casa în flăcări. Un localnic a văzut focul ce cuprinsese acoperişul şi a dat imediat alarma la 112. La locul dezastrului au ajuns în scurt timp o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate şi un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung. Intervenţia pompierilor, nu tocmai uşoară, a durat mai bine de o oră, însă, din păcate, forţele de intervenţie nu au reuşit să salveze mare lucru. Casa a fost distrusă în totalitate, la fel şi anexele gospodăreşti, iar tânărul şi tatăl său au rămas fără majoritatea bunurilor din gospodărie (mobilă, aparatura electro-casnică, haine, încălţăminte, scule şi unelte etc.). La un moment dat a existat şi pericolul unei explozii, însă, pompierii au reuşit să scoată la timp din casă o butelie aproape plină cu butan. Din primele verificări, s-a stabilit că incendiul a pornit de la coşul de fum deteriorat al sobei în care tânărul făcuse focul. A.I.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!