20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Candidaţii PNL, în preferinţele localnicilor din Stoeneşti

La începutul anului, în Argeş a fost desfăşurat un sondaj de opinie la comanda PNL. Rezultatul acestuia a reliefat situaţia partidelor în opţiunile argeşenilor. Chestionarea s-a făcut în toate localităţile Argeşului, iar în unele localităţi, rezultatele au dat fiori reci pe şira spinării celor care şi-au arătat intenţia de a candida la funcţiile de primari şi consilieri locali.

La Stoeneşti, la finele lunii februarie, când au fost centralizate datele, bătălia era destul de strânsă. PNL „sufla în ceafa” PSD în intenţiile de vot ale localnicilor, diferenţa între cele două formaţiuni fiind undeva sub trei procente.

Acum, cu câteva zile înainte de ziua votului, de duminică, 27 septembrie, ierarhia s-a schimbat, PNL Stoeneşti fiind prima în opţiunile locuitorilor de pe valea Dâmboviţei, candidaţii formaţiunii politice fiind preferaţi atât pentru funcţia de primar, în persoana lui Cătălin Iosifescu, cât şi pentru Legislativ. Transferul de simpatie, materializată în intenţia de vot, din partea PSD către PNL, a fost semnalat de către liberali în urma întâlnirilor de campanie cu oamenii din satele Stoeneştiului.

Votaţi Cătălin Iosifescu şi echipa PNL pentru Consiliul Local Stoeneşti!

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!