19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeş, după eşecul moţiunii de cenzură: „De acum, scapă cine poate”

Lipsa cvorumului de la votul moţiunii de cenzură din Parlament, de luni, este un eşec pentru noua conducere a Partidului Social Democrat, susţin la unison analiştii politici. Bogdan Ivan, li-derul PRO România Argeş, singurul partid de opoziţie care şi-a mobilizat toţi parlamentarii pentru şedinţa de plen, trage un semnal de alarmă, că, după acest eveniment, românii sunt pe cont propriu şi ţara nu mai are „nici Guvern, nici opoziţie”.

„O spun cu regret, dar trebuie să recunoaştem că, în acest moment, România nu mai are nici Guvern, nici opoziţie reală. Despre faptul că Guvernul Orban nu îi reprezintă pe români ne-am dat deja seama de luni bune, iar acum, cine mai avea vreun dubiu, s-a convins că nici PSD-ul nu o face. Suntem pe cont propriu, pe principiul „scapă cine poate”. Trebuie să avem singuri grijă de sănătatea noastră şi a familiilor noastre, trebuie să ne securizăm locurile de muncă sau micile afaceri. Trebuie să ne protejăm copiii şi bătrânii, să ajutăm, pe cât putem, pe cei din jur, care au nevoie de noi. E o realitate tristă, care se va schimba dacă, pe 27 septembrie, nu vom mai alege aceiaşi oameni, fie că au trecut de la PNL la PSD sau invers.”, a spus Bogdan Ivan.

Singurul partid din opoziţie care a participat cu tot efectivul la şedinţa de plen de luni a fost partidul condus de Victor Ponta. Toţi cei 24 de parlamentari PRO România au fost prezenţi în sală.

„Cred că parlamentarii PRO România au dat o lecţie de onoare şi demnitate, au arătat cum ar trebui să se facă politică la cel mai înalt nivel. Noi am refuzat, încă de la început, să susţinem acest Guvern, care a dat dovadă de inconştienţă şi incompetenţă. Iar colegii mei au rămas fideli principiilor pe care ni le-am asumat, şi-au ţinut cuvântul, nu au dat înapoi, nu au cedat presiunii, promisiunilor sau ameninţărilor care se practică în astfel de situaţii. Sunt sigur că românii care au urmărit ce s-a întâmplat în Parlament luni au înţeles care e diferenţa între noi, un partid tânăr, modern şi serios, şi cei care, de 30 de ani, trăiesc din blaturi şi jocuri de culise. Pe 27 septembrie şi 6 decembrie cetăţenii vor sancţiona aceste practici, iar rezultatele localelor şi parlamentarelor vor fi un duş rece atât pentru PNL, cât şi pentru PSD.”, a concluzionat liderul PRO România Argeş.

 Acest material a fost comandat de Partidul Pro România – Organizaţia Judeţeană Argeş. Realizat/publicat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL. Cod de identificare al Mandatarului Financiar: 21200010.

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!