20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Marius Nicolaescu: ”Sănătatea este foarte importantă pentru noi!”

Investițiile în sănătate în perioada 2016 – 2020 au fost au fost cele mai mari de la preluarea spitalelor de căte Consiliului Județean Argeș până în prezent.

Așa cum informează vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, ”la Spitalul de Pediatrie Pitești sunt în derulare două proiecte cu fonduri europene. Primul proiect vizează ,,Extinderea și modernizarea ambulatorului integrat al Spitalului de Pediatrie Pitești”, un proiect în valoare de 2.731.413 euro. Spitalul de Pediatrie Pitești a fost dat în folosință în anul 1984 și tratează pacienți cu vârste de la câteva zile până la 18 ani și din județele Teleorman, Vâlcea, Dâmbovița, Olt. Spitalul Județean de Urgență Pitești beneficiază de un număr de trei proiecte (două cu finanțare din fonduri europene și unul cu finanțare cu fonduri din PNDL), aflate în diferite stadii de proiectare și execuție. 44.685.324 lei este suma care a fost investită de către Consiliul Județean Argeș în Spitalul Județean de Urgență Pitești.”, a transmis Marius Nicolaescu. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!