20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Fostul subprefect Adrian Bughiu a anunţat că a ales PSD

Fostul subprefect Adrian Bughiu a anunţat pe pagina sa de Facebook că a ales PSD, astfel renunţând la ultimul partid din care a făcut parte, ALDE. Aşa cum spune chiar el, lucrul în echipă şi empatia cu oamenii l-au convins. Iată ce a transmis pe reţeaua de socializare: “Dragii mei, ţin să împărtăşesc cu voi faptul că m-am alăturat Partidului Social Democrat! După ce am cumpănit mult, alegerea a fost una facilă, naturală: România are nevoie de mai puţină demagogie și de mai multe măsuri sociale sau, cu alte cuvinte, de o doză de realism şi de oameni cu putere de muncă. I-am regăsit în echipa PSD Argeş… Am ales Partidul Social Democrat şi pentru că este singurul partid care a pregătit un proiect de guvernare sustenabil, detaliat, cu importante măsuri sociale pentru toate categoriile sociale, dar mai ales pentru cele vulnerabile. 

Acum, PSD Argeş are cei mai mulţi tineri pe liste. Eu, ideologic vorbind, sunt de stânga. Deşi, din punctul meu de vedere, sintagma de doctrină politică este perimată, tot timpul am fost un om ”de stânga”. Am ţinut cont în alegerea făcută şi de colaborarea politică avută de-a lungul vieţii cu omul Ion Mînzînă, cu siguranţă, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, dar şi de faptul că, întotdeauna, mi-a plăcut lucrul în echipă! Iar aici mă regăsesc! Cu siguranţă, împreună suntem mai puternici! Mai mult, proiectele politice ale filialei judeţene se pliază perfect pe proiectele administrative, personale şi am încredere că de experienţa acumulată de mine va fi nevoie chiar în viitorul apropiat. Echipa PSD Argeş este una redutabilă, ca de obicei! Ea propune oameni cu experienţă, profesionişti, dar şi oameni noi, cu dorinţă de implicare! Este reţeta succesului, sunt convins! Aşa să ne ajute Dumnezeu! În concluzie: felicitaţi-mă, uraţi-mi succes sau… abţineţi-vă, vă rog! Acelaşi om, dar de astăzi politic, Adrian Dumitru Bughiu!” “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!