21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Primăria şi-a propus încasări de 75.000 de lei de la bazinul de înot, deşi a fost mai mult închis

În afara schimbării planurilor în materia investiţiilor stabilite la început de an, principala cauză care generează corecturile aduse bugetului local, au apărut şi alte motive supuse atenţiei Consiliului Local. De pildă, transferarea bazinului de înot de la Edilul CGA SA în administrarea Primăriei, care l-a preluat începând din luna aprilie a acestui an. Vă amintim că, pe 30 ianuarie 2014, a fost încheiat un contract de asociere între municipalitate şi operatorul local de apă şi canalizare, care exploata facilitatea de agrement din Grui, contract care a încetat în acest an, printr-o hotărâre a Consiliului Local din 31 martie 2020. După preluarea lui de către autorităţile locale, sumele încasate din tarifele de vânzare a biletelor şi abonamentelor de acces vor deveni venituri la bugetul local. Estimarea noului administrator, în materie de încasări, pentru ceea ce a rămas din acest an, în care bazinul a fost mai mult închis, de la declararea stării de urgenţă, se ridică la 75.000 lei. 

Cei 75.000 lei majorează veniturile bugetului local, dar şi cheltuielile, prin urmare, s-a produs o rectificare încuviinţată de Consiliul Local. Din această sumă prognozată, 3.000 de lei vor fi folosiţi pentru achiziţia unei pompe dozatoare pentru tratarea apei DDE. În momentul în care opoziţia, prin liberalul Bogdan David, a apreciat drept “nerealistă şi nerealizabilă” ţinta Primăriei în materie de venituri, primarul a replicat că acestea sunt previziunile pe ultimele cinci luni. “Nici cheltuieli nu face. Ce nu se cheltuieşte revine în bugetul local. Suntem în semnarea contractului cu Edilul, pentru a acorda personalul necesar desfăşurării activităţii, pe care noi trebuie să-l plătim.”, a declarat Ţâroiu, care le-a răspuns consilierilor contrariaţi că Primăria plăteşte personalul unei societăţi comerciale, că el contractează servicii, nu personal. Dar de sunat, a sunat altfel. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!