18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

A doua repartizare la liceu

A debutat a doua etapă de admitere la liceu, pentru elevii care nu au participat la repartizarea computerizată, nu au depus dosarul de înscriere la liceu sau care au susţinut Evaluarea Naţională în sesiunea specială. Înscrierile s-au făcut până pe 30 iulie.

Săptămâna trecută au fost afişate la centrul de admitere locurile  libere. În Argeş au rămas neocupate 108 locuri la: Liceele Tehnologice Costeşti, „Dinu Brătianu” Ştefăneşti, „I.C. Petrescu” Stâlpeni, „Liviu Rebreanu” Mozăceni, „Petre Ionescu Muscel” Domneşti, „Victor Slăvescu” Rucăr, Auto Câmpulung, Construcţii de Maşini Mioveni, Mărăcineni, Vedea, Liceul Teoretic Costeşti, Colegiul Tehnic Câmpulung. Repartizarea candidaţilor efectuată de comisia de admitere judeţeană are loc între 30 iulie şi 3 august. Rezultatele se transmit pe 4 august către centrul naţional de admitere prin confirmarea încheierii operaţiunilor specifice în aplicaţia informatică centralizată.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!