16.6 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Asfaltarea pârloagei de la Mihăeşti nu i-a afectat reputaţia. Drum Construct Logistik prinde încă un contract în Muscel

Povestea tarlalei înverzite de la Mihăeşti, acoperite cu asfalt de muncitorii unui constructor de drumuri din Miceşti, nu i-au afectat reputaţia profesională, de vreme ce contractele atribuite direct de primarii din Muscel, dacă nu curg, pică. Şi pică într-o manieră mulţumitoare, chiar dacă lucrările nu sunt de anvergură şi, pe cale de consecinţă, spectaculoase financiar. Între edilii satisfăcuţi de colaborarea cu Drum Construct Logistik, un asfaltator intrat pe „piaţa” lucrărilor cu statul, în Muscel, cu mai bine de un deceniu în urmă, graţie contractelor acordate de Boncoi, de la Valea Mare Pravăţ, se află şi Emilian Ciolan. Primarul de la Dârmăneşti a mai lucrat cu firma lui Marius Florin Păcioianu şi va colabora şi în viitorul apropiat, graţie lucrărilor planificate. Cea mai nouă, încredinţată direct executantului angajat şi la Bughea de Jos, şi la Albeştii de Muscel, şi la Mihăeşti, şi la Valea Mare Pravăţ – referindu-ne la cele mai recente angajamente de lucru – datează din 6 iulie.

În acea zi, Drum Construct Logistik a fost angajată din nou de Primăria Dârmăneşti, pentru a onora un contract în valoare de 338.864,40 lei. Sarcinile asfaltatorului sunt de a moderniza drumul local Iuda, în satul Piscani, în cadrul unui proiect cu următoarele repere: lungimea drumului – 320 metri; lăţimea părţii carosabile – 3-4 metri; panta transversală carosabil – 2,5%; clasa tehnică V; categoria de importanţă C; şanţuri triunghiulare din beton – 310 metri; siguranţa circulaţiei. Potrivit descrierii lucrării, investiţia cuprinde: terasamente, fundaţie din balast în grosime de 25 cm, strat din piatră spartă în grosime de 12 cm, curăţire şi amorsarea suprafeţei drumului, pană ramfort, strat de uzură din BAPC 16 / BAR 16 în grosime de 6 cm, lucrări de artă, şanţuri betonate, accese la proprietăţi, siguranţa circulaţiei.

Alte două contracte parafate, săptămâna trecută, de Emilian Ciolan, au ca obiect dirigenţia de şantier pentru construcţii la sala de sport în satul Dârmăneşti, respectiv construirea acoperişului grupului sanitar, în satul Negreni. Primul contract, în valoare de 5.712 lei, a fost atribuit unei firme din Teiu, Green Building Structure SRL, iar al doilea, în sumă de 8.330 lei, unui statornic colaborator al lui Ciolan, Nalcon Instal Design SRL, din Piteşti. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!