24.2 C
Campulung Muscel
August 3, 2021

8 elevi din judeţ au dat Evaluarea Naţională în sesiunea specială

Luni şi marţi, s-au ţinut cele două probe ale Evaluării Naţionale pentru absolvenţii de clasa a VIII-a, care din motive medicale, legate de coronavirus, nu s-au putut prezenta, acum două săptămâni, la examene. 

Pe 29 iunie, s-a desfăşurat prima probă scrisă, la Limba şi Literatura Română. Aşa cum a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, au fost înscriţi 8 candidaţi, dar s-au prezentat 7, unul beneficiind de recunoaşterea probei.  A doua zi, pe 30 iunie, s-a derulat proba la Matematică, la care au ajuns toţi cei 8 elevi argeşeni. La ambele probe, Inspectoratul a anunţat că nu au fost incidente sau elevi eliminaţi. Primele rezultate s-au publicat pe 2 iulie, când, între orele 14.00 şi 20.00 s-au primit şi contestaţiile. Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!