20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Donație de 20.000 de măști de la Ambasada Chinei pentru Instituția Prefectului Argeș

Ambasada Republicii Populare Chineze în România s-a alăturat campaniei umanitare “Râmâi #NEGATIV-acționează pozitiv!”, inițiată de Instituția Prefectului Argeș.
Datorită bunelor relații dintre prefectul Emanuel Soare, Casa Româno-Chineză și doamna ambasador Jiang Yu, Ambasada Republicii Populare Chineze în România a donat 20.000 de măști chirugicale, cu trei pliuri, Instituției Prefectului Argeș.

Măștile au fost distribuite către mai multe instituții din județ, de către reprezentanții filialei Argeș a Crucii Roșii.
Prefectul Emanuel Soare a decis ca echipamentele de protecție, primite prin bunăvoința Ambasadei Chineze, să ajungă la instituțiile din afara sistemului medical. Acestea au beneficiat anterior de sprijin din partea DSU, dar și de donații de echipamente de protecție.

Astfel, 4000 de măști au ajuns la Inspectoratul Județean de Jandarmi, 3000 la Inspectoratul de Poliție Județean, 3000 la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și 500 la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Pitești. De asemenea, 3000 de măști vor fi folosite de angajații Instituției Prefectului, ai Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Argeș și ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Argeș.
Restul măștilor vor fi distribuite ulterior.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!