4.6 C
Campulung Muscel
07/12/2022

Se pregăteşte reparaţia drumului Gura Pravăţ DC 19, pod Argeşel – Valea Fântânii

Ion Boncoi se pregăteşte să pună în practică o lucrare planificată în domeniul infrastructurii rutiere. „Reabilitarea drumului comunal Gura Pravăţ (DC 19), pod Argeşel – Valea Fântânii” este titlul documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii (D.A.L.I.), comandată prin SICAP pe 19 martie. Autorităţile de la Valea Mare Pravăţ au ales oferta firmei piteştene Romarg Proiect Center, obişnuită să facă echipă cu constructorii la licitaţiile care impun proiectarea la pachet cu execuţia lucrării. 

Pe Boncoi îl costă aproape 30.000 lei D.A.L.I.-ul drumului, cu următoarele cerinţe de respectat de către proiectant: tema de proiectare, ridicare topografică avizată O.C.P.I.; studiu geotehnic avizat de verificator autorizat, după caz, expertiză tehnică, după caz, studiu de trafic, după caz, documentaţie tehnico-economică pentru faza de studiu de fezabilitate/documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie. 

Potrivit firmei, „pentru străzi cu suprafaţa mai mică de 1.000 mp, tariful este acelaşi ca pentru 1.000 mp (adică 7.000 lei), deoarece operaţiunile efectuate, costurile şi timpul necesar întocmirii proiectului sunt similare pentru ambele proiecte.” Comanda Primăriei Valea Mare Pravăţ este pentru 5.600 mp. M.B. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!