6 C
Campulung Muscel
26/04/2024

Un angajat de la UAMS Rucăr, găsit spânzurat

Joi, un echipaj medical a fost solicitat la Rucăr acolo unde un bărbat a fost găsit spânzurat. 

Este vorba de Cătălin Sandu, contabil la Unitatea de Asistenţă Medico – Socială Rucăr, care a decis să-şi pună capăt zilelor. Bărbatul de 50 de ani a ocupat chiar funcţia de director interimar, după ce doctorul Gheorghe Ciulcu s-a pensionat, în 2017. Trupul a fost găsit chiar de mama sa, care a solicitat ajutor medical, în speranţa că mai poate fi salvat. Echipajul ajuns la în comuna musceleană nu a putut decât să contate decesul. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie, care a constatat că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza morţii. Cei care l-au cunoscut sunt surprinşi de gestul făcut de acesta, mai ales că spun despre el că era „un om la locului lui, cu o familie frumoasă”, fiind căsătorit şi cu doi băieţi majori.

Potrivit unor apropiaţi, se pare că suferea de epuizare psihică, era închis în el de vreo trei luni, de când nu mai colabora cu instituţia amintită, fapt care ar fi putut duce la nefericitul eveniment. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!