20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Emanuel Soare, propunerea PNL pentru funcţia de prefect

În cadrul unei conferinţe de presă, la finele anului trecut, şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a prezentat propunerea pentru funcţia de prefect al Judeţului Argeş. E vorba despre Emanuel Soare, prorector în cadrul Universităţii din Piteşti.

„Aşa cum am promis, nu vreau să se încheie anul 2019 şi să nu prezentăm propunerea de prefect al Argeşului. Am analizat cu mare atenţie, am încercat să avem în faţă o dorinţă a argeşenilor şi, totodată, să arătăm că PNL Argeş este un partid deschis. Domnul Soare a intrat în PNL în februarie 2019. Iată că PNL Argeş este un partid deschis. În concluzie, Emanuel Soare este propunerea PNL Argeş pentru funcţia de prefect.”, a spus Adrian Miuţescu.

Argeşeanul Emanuel Soare a fost pe lista PNL pentru Parlamentul European, dar nu a prins mandat. Iată, acum, este candidat unic pentru funcţia de prefect. Pentru a fi instalat, mai are de parcurs nişte etape de pregătire ca să fie numit prefect de către Guvern. „Este o onoare pentru mine şi sunt conştient de responsabilitate şi importanţa funcţiei. Îi mulţumesc domnului preşedinte Miuţescu, fiindcă m-a invitat în lumea politică. Am decis să intru în politică pentru a face ceva pentru această ţară”, a declarat Emanuel Soare.

În prezent, are delegate atribuţiile de prefect subprefectul Adrian Bughiu. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!