11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

ADP a cumpărat locul de joacă pentru „Kretzulescu”

Toamna generos de blândă n-a oprit pregătirile cu iz estival care se fac în cadrul ADP Câmpulung, care, în alţi ani, pe vremea asta, cumpăra – dacă nu le avea deja cumpărate – sare şi nisip pentru deszăpezire. Ei bine, într-un sezon autumnal, pe care nu l-am dori încheiat prea curând, la cât de frumos este, serviciul public a continuat procurarea de mixtură asfaltică, de vreme ce timpul permite încă reparaţii stradale. Însă cea mai recentă şi atractivă achiziţie întreprinsă de directorul Bogdan Pătru o reprezintă dotările ce compun locul de joacă din Parcul „Kretzulescu”, plătit de Holcim. V-am informat de curând că sponsorizarea acordată administraţiei locale de producătorul de ciment local a rectificat bugetul Câmpulungului, la venituri şi cheltuieli, cu suma de 210.000 lei. Banii servesc execuţiei a două locuri de joacă pentru copii: unul în Parcul fost „Olga Bancic”, aşa cum prevedea proiectul abandonat de ţeparii de la Alba Iulia, celălalt, în Vişoi, la intersecţia străzilor Calea Pietroasă şi Ştefan cel Mare. 

Pe 12 noiembrie 2019, Administraţia Domeniului Public şi Privat Câmpulung a încheiat contractul cu un furnizor din Piteşti, Axix Cube SRL. Acesta livrează, la un preţ de 70.253,20 lei, locul de joacă pentru o suprafaţă de aproximativ 339 mp. Părculeţul pentru copii cuprinde: un complex de joacă, alcătuit din: panou cu prize acces, platformă cu acoperiş L1 (2 bucăţi), tobogan drept, conexiune tip pod mobil, tobogan elicoidal, panou cu prize căţărare, panou jocuri interactive, traversă cu inele şi sfoară, traversă cu mânere şi sfoară, plasă căţărare (1 x 1,5m). În afara acestora, cei mici vor avea la dispoziţie un balansoar din lemn, un carusel cu banchetă, două figurine pe arc, două leagăne cu două posturi, două aparate de fitness, şase bănci, trei coşuri de gunoi şi 5 metri pătraţi de covor elastic de cauciuc. Toate echipamentele sunt certificate ISCIR/TUV. M.B.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!