1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

O nouă victorie la scor pentru elevii lui Gică Mihali! AF Muscelul Câmpulung – Basarabi Curtea de Argeş 5-0 (2-0)

Fotbal spectacol, miercuri după-amiază, pe stadionul Municipal din Câmpulung! În meci contând pentru etapa a X-a a Ligii a IV-a, AF Muscelul Câmpulung, echipă pregătită de fostul internaţional Gheorghe Mihali, a primit vizita formaţiei Basarabi Curtea de Argeş. Meciul a fost controlat autoritar de musceleni care s-au impus la final cu 5-0, după ce la pauză a fost 2-0. 

Seria golurilor a fost deschisă în minutul 15, de Da Silva, cu un şut din careul mare, la colţul lung, după o pasă primită de la Ayza. În minutul 33, Naciu duce scorul la 2-0 cu o execuţie superbă: lob de pe partea dreaptă, din afară careului de 16 metri, peste portarul oaspeţilor, ieşit în întâmpinare. După pauză, muscelenii au turat şi mai mult motoarele, impulsionaţi de micuţa, dar inimoasa galerie, iar în minutul 53, acelaşi Naciu, un Mitriţă în variantă musceleană, a făcut 3-0, marcând din penalty, aproape de vinclu. În minutul 68, Ayza îl execută pe Avramescu cu un şut din prima, din centrul careului, după o centrare perfectă venită de pe partea dreaptă a terenului, majorând scorul la 4-0. Rezultatul final este stabilit în minutul 78 de inepuizabilul Naciu, care a speculat o greşeală a portarului advers, recuperând un balon ce părea pierdut, în aproierea liniei de fund a terenului şi înscriind apoi cu poarta goală. 

În următoarea etapă, AF Muscelul va juca în deplasare cu Aripi Piteşti. După această victorie, echipa musceleană se menţine pe locul doi al clasamentului, cu 25 de puncte, cu două mai puţine decât liderul Voinţa Budeasa.

În partida de miercuri, antrenorul Gheorghe Mihali a trimis în teren următorul 11: Răzvan Dumitrică – Cosmin Iancu, Marius Sanda, Andrei Linte, Alin Găişteanu, Alexandru Popescu, Fernando Dobre, Iulian Tameş, Bogdan Naciu, Kallemback Da Silva, Roberto Ayza. Au mai jucat: George Ungureanu, Claudiu Luca, Bogdan Măcriş, Leonard Grancea şi George Albu. Oaspeţii din Curtea de Argeş au evoluat în următoarea formulă: Alexandru Avramescu – Ionuţ Ionescu, Albert Baciu, Iulian Constantin, Mihai Constantin, Cătălin Radu, Romeo Danciu, Ninel Stancu, Robert Nicolescu, Mihai Croitoru, Marian Dragomir. Au mai jucat Daniel Mateescu şi Ştefan Voicu. Antrenor: Doru Petrescu. 

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin, ajutat la cele două tuşe de Gabriel Stroe şi Claudiu Florea. Observatorul partidei a fost Elena Muşetoiu. Alex BARBU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!