1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Un grup de copii de la Vlădeşti, între cei peste 30.000 de elevi şi însoţitori care umplu Arena Naţională, la meciul România – Norvegia

Între cei peste 30.000 de copii şi însoţitori, care se vor afla astăzi, 15 octombrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, la meciul România – Norvegia, se va afla şi un grup de la Vlădeşti. Anunţul i-a aparţinut primarului Cristian Hristu Dică, potrivit căruia autorităţile locale şi conducerea Şcolii Gimnaziale nr.1 Vlădeşti n-au stat pe gânduri după ce F.R.F. a lansat invitaţia copiilor din ţară de a umple tribunele stadionului, la o partidă de fotbal fără spectatori. 

„Ca urmare a comunicatului F.R.F., în tribunele celebrului National Arena se vor afla şi copii ai Şcolii Generale Vlădeşti, însoţiţi de doamna director Veronica Lungu, împreună cu alte cadre didactice! Plecarea se face marţi, 15 octombrie, ora 17.30, cu un autocar închiriat special pentru acest eveniment şi microbuzele şcolare din dotarea Primăriei, în funcţie de numărul de copii care vor face deplasarea! Cu siguranţă, va fi o experienţă plăcută şi vor avea ce să vă povestească, dragi părinţi! Copiii noştri sunt mândria noastră şi merită să facem totul pentru ei! Important de ştiut pentru părinţi este că stadionul este suspendat, interzis spectatorilor, accesul fiind permis doar pentru copii şi însoţitori (cadre didactice)! Am ţinut să fac această precizare, pentru a linişti părinţii, care este normal să îşi facă griji pentru copii, dar acum nu este cazul.”, este comunicarea primarului de la Vlădeşti, el însuşi un microbist pătimaş, “dat de gol” de prezenţa permanentă lângă echipa din localitate.  

La sfârşitul lunii septembrie, Federaţia Română de Fotbal a emis un comunicat şi un apel, în acelaşi timp, prin care copiii erau invitaţi să susţină tricolorii pe Arena Naţională. „Partida România-Norvegia din preliminariile Euro 2020 se va disputa fără spectatori, în urma deciziei UEFA. Dar copiii sub 14 pot intra gratis la meciul de pe 15 octombrie, ora 21.45! Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, NICIODATĂ! Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental şi legislaţia românească”, care permite accesul pe stadion „copiilor care nu au împlinit 14 ani, din cadrul instituţiilor de învăţământ preşcolare sau şcolare, publice sau private, din cadrul academiilor şi şcolilor de fotbal, precum şi legitimaţi la cluburi cu grupe de copii şi juniori.” Condiţia este ca fiecare grup organizat de 10 copii să fie însoţit de un cadru didactic sau antrenor. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate, sunt necesari 3 însoţitori. Intrarea este gratuită pentru copii şi însoţitori!

Potrivit Federaţiei, „toţi participanţii la meci vor beneficia, pe baza codului de bare al biletului, de un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare şi o gustare, pe care îl pot ridica de la punctele special amenajate în incinta stadionului.” În urma centralizării înscrierilor, 30.038 de copii sub 14 ani şi însoţitori se vor afla astăzi pe Arena Naţională. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!