12.8 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Deputatul Simona Bucura Oprescu: „Avem nevoie de resetare şi întinerire”

 

La finele săptămânii trecute, conferinţa de presă a PSD Argeş a fost susţinută de deputatul Simona Bucura Oprescu şi senatorul Cristina Stocheci. Pentru că întâlnirea cu ziariştii a fost după adoptarea moţiunii de cenzură, cele două au fost nevoite să răspundă întrebărilor pe această temă, mai ales că preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca, a lipsit de la şedinţă. Deşi prezenţa la vot a parlamentarilor PSD nu era obligatorie, faptul că liderul PSD Argeş, care este şi vicepreşedinte al Senatului, nu a mers să susţină propriul Guvern ridică unele semne de întrebare.

Una dintre întrebările jurnaliştilor a fost: „Ar fi fost normal ca şeful organizaţiei judeţene de partid să fie prezent la moţiune?”, la care deputatul Simona Bucura Oprescu a răspuns, în schimb, senatorul Cristina Stocheci s-a abţinut de la comentarii, afirmând că nu a ştiut programul lui Valeca. Pe de altă parte, Simona Bucura Oprescu a mai spus că moţiunea poate reprezenta un moment de resetare pentru partid, dar şi că, de acum înainte, trebuie avută mai multă grijă la politica de cadre, având în vedere că, surprinzător, şeful TSD la nivel naţional a votat împotriva Guvernului propriului partid. Deputatul muscelean susţine că trebuie strânse rândurile şi membrii de partid să muncească mai mult în campania de la prezidenţiale, care a început sâmbătă. „Toate deciziile trebuie luate de la bază la vârf, prin vot secret. Avem nevoie de resetare şi întinerire. Aşa cum natura se regenerează, se poate regenera şi partidul. Sunt mulţi oameni în PSD care simt aceste lucruri.”, a spus Simona Bucura Oprescu.

Legat de alegerile pentru şefia PSD Argeş, Simona Bucura Oprescu a declarat că ar fi bine să existe cât mai mulţi candidaţi, dar că acum toate energiile trebuie îndreptate pentru susţinerea aspirantului PSD la preşedinţia ţării. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!