1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

După ce nu a mai fost văzut prin zona Autogării, pe unde vagabonda, Muscelean dat dispărut

 

În cursul lunii septembrie, Constantin Virgil Stroe, de 38 de ani, cu domiciliul în comuna Poienarii de Muscel, a plecat voluntar de pe raza localităţii Câmpulung, unde locuia fără forme legale. Bărbatul este pensionat medical şi vagabonda prin Câmpulung, fiind văzut cel mai des în zona Autogării Montana. 

Sesizarea dispariţiei a fost făcută de un unchi al acestuia, pe 7 octombrie. Din verificările poliţiştilor, ultima dată a fost văzut tot în zona Autogării, pe 2 septembrie, zi în care se pare că a fost şi la Spitalul Municipal Câmpulung. Cum nu se mai ştie nimic despre el de o lună, musceleanul a fost dat în urmărire naţională. Semnalmente: înălţime 1,70 m; construcţie atletică, faţă ovală, ochii albaştri, nas mijlociu, gură mijlocie, greutate circa 75-80 kg. Nu se cunoaşte vestimentaţia acestuia la momentul plecării. Persoanele care pot da relaţii despre bărbatul dispărut sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Câmpulung, la telefon 0248.512.100. A.I.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!