6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

Violatorul profesoarei, plasat în arest la domiciliu

Bărbatul din Albeştii de Muscel, acuzat că şi-a agresat sexual o vecină, a fost plasat în arest la domiciliu. Ionel Marius Bugheanu a fost reţinut de oamenii legii pe 30 iulie, la câteva zile de la comiterea faptei, pentru că fugise de acasă.

Vineri, 20 septembrie, bărbatul a ajuns în faţa completului de judecată, atunci când i s-a adus la cunoştinţă că va începe judecarea lui pentru infracţiunea de viol, dar şi pentru a se stabili măsura sub care va fi urmată procedura. În Camera Preliminară, judecătorul a admis sesizarea instanţei prin rechizitoriul nr. 1502/P/2019, din 20 august 2019, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, prin care Ionel Marius Bugheanu a fost trimis în judecată pentru viol, faptă pedepsită cu închisoarea de la trei la zece ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. Cauza a fost înaintată Completului 9 Penal, fiind fixat primul termen de judecată pe 23 octombrie 2019, de la ora 8.30. În acelaşi timp, părţii vătămate i s-a pus în vedere să comunice dacă se constituie parte civilă în cauză, cu ce sumă şi ce reprezintă aceasta.

De partea cealaltă, instanţa a fost de acord şi cu cererea lui Ionel Marius Bugheanu, înlocuindu-i arestul preventiv cu măsura arestului la domiciliu. Următoarele 60 de zile, bărbatul nu are voie să părăsească imobilul din satul Bilceşti, comuna Valea Mare Pravăţ, unde locuieşte sora lui, care va constitui domiciliu în această perioadă. Mai are ca obligaţii să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de Cameră Preliminară şi a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu persoana vătămată, Frăguţa Dobrescu, şi cu martorii din dosar, Ovidiu Costel Popescu, Marian Dobrescu, Marius Ionuţ Ene, Dragoş Andrei Mirică, Florinel Mihai Popa, Marilena Bugheanu, Ion Bugheanu şi Iulian Păvîlcu. În caz că încalcă măsurile şi obligaţiile care i s-au impus, inculpatului i s-a pus în vedere că măsura arestului la domiciliu îi poate fi înlocuită cu arestarea preventivă. Instanţa a desemnat Secţia de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, respectiv Poliţia Municipiului Câmpulung să verifice periodic respectarea măsurilor şi obligaţiilor de către inculpat, organele de poliţie având dreptul să pătrunde în imobilul unde se execută măsura fără învoirea inculpatului sau a persoanelor care locuiesc împreună cu acesta.

Decizia de schimbare a arestului preventiv cu cel la domiciliu a fost contestată de Parchetul Câmpulung, urmând ca instanţa superioară să decidă măsura sub care va fi judecat albeşteanul.

Ionel Marius Bugheanu a ajuns în această situaţie, după ce a abuzat de o vecină de-a lui, din Albeşti, care i-a fost profesoară şi care-i ceruse ajutorul, după ce aceasta îşi pierduse vacile. Împreună s-au dus după vite, într-o grădină mai izolată a femeii, moment în care bărbatul a început întâi cu propuneri şi apropouri indecente, iar când s-a izbit de un refuz categoric, s-a repezit asupra ei şi a trântit-o la pământ. A devenit violent, i-a rupt hainele şi a violat-o cu degetul. Victima s-a opus din răsputeri, fiind salvată din mâinile agresorului de farurile unei maşini care se apropia. Femeia, scăpată din mâinile vecinului s-a dus direct la Poliţie, unde a reclamat violul. A.T.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!