20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Şofau fără drept

 

Constantin G., de 20 de ani, din satul Gămăceşti, comuna Berevoeşti, conducea o Dacia Super Nova, în Câmpulung, când a fost oprit pentru control de  poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung. În timpul verificărilor, oamenii legii au stabilit că cel de la volan nu este posesor de permis de conducere. Totodată, în urma cercetărilor a reieşit că autoturismul avea aplicată o plăcuţă cu un număr de înregistrare aferent unui alt autovehicul. 

Remus L., de 21 de ani, din Bughea de Jos, a fost tras pe dreapta de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti. Tânărul a fost depistat în timp ce se afla la volanul unei Dacia 1310 pe DC 3, pe raza localităţii Berevoeşti, deşi nu poseda permis de conducere. 

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au depistat un bărbat de 27 de ani, din comuna Miceşti, care conducea un autoturism pe DN73, pe raza comunei Ţiţeşti, fără a poseda permis de conducere.

Fără a poseda permis de conducere a fost identificat de oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală Stâlpeni şi un minor de 17 ani, din Vlădeşti, care conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu. 

Pe numele tuturor, oamenii legii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!