1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Femeie decapitată de remorca unui motocultor

Tragedie fără precedent, sâmbătă, în comuna Boteni! O femeie în vârstă de 49 de ani, din localitate, a avut parte de o moarte cumplită, după ce remorca unui motocultor s-a răsturnat peste ea. Victima nu a avut nicio şansă de supravieţuire, decedând pe loc, în condiţiile în care a suferit un traumatism extrem de grav, fiind, practic, decapitată. Pe utilaj se mai afla şi soţul femeii, iar fiica aflată în spatele lor, pe jos, a venit într-un suflet la locul nenorocirii şi a sunat la 112. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii acestui accident.

Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 16.00, pe un drum forestier accidentat, în zona Valea Bârzului. Potrivit anchetatorilor, soţii Ion şi Elena Ciuşu, ambii în vârstă de 49 de ani, se deplasau cu un motocultor cu remorcă, intenţionând să ajungă la o grădină. „Nu se duceau la muncă, era sărbătoare. Se duceau la un teren, să vadă ce mai e pe-acolo de făcut, din câte-am înţeles. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva!”, ne-a mărturisit un localnic. Din nefericire, în timp ce urcau o pantă abruptă, utilajul, manevrat de bărbat, s-a răsturnat, iar femeia a fost prinsă sub remorcă. Elena nu a suferit un traumatism incompatibil cu viaţa, fiind decapitată de unul dintre obloanele remorcii. La locul accidentului au intervenit pompierii câmpulungeni cu o autospecială şi un echipaj SAJ, dar nu mai era nimic de făcut pentru victimă. Soţul femeii a fost găsit în stare de şoc şi nu putea comunica. El a scăpat fără leziuni fizice, dar a fost transportat la spital. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Alex BARBU

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!