21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Spectacol şi adrenalină la „Trofeul Câmpulung Muscel 2019”, Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

 

Sfârşitul lunii septembrie readuce pe traseul Lereşti-Voina deja tradiţionalul „Trofeul Câmpulung” la Viteză în Coastă, ajuns la cea de-a opta ediţie! În perioada 21-22 septembrie 2019, Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, al Primăriei Lereşti şi al Consiliului Judeţean Argeş, organizează „Trofeul Câmpulung Muscel 2019”, contând ca etapa a VIII-a în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop.

După evenimentul de la Rânca, „Trofeul Câmpulung” se va dovedi din nou decisiv în lupta pentru clasamentul general şi la mai multe clase, în timp ce Mihai Leu, care este deja campion matematic la Categoria I, trebuie să îşi respecte statutul proaspăt obţinut. Deja interesul stârnit în rândul echipelor este unul extrem de mare, iar organizatorii se aşteaptă la un număr record de piloţi înscrişi la start. Asta cu atât mai mult cu cât publicul muscelean scrie istorie la capitolul prezenţă, ediţie după ediţie.

„Trofeul Câmpulung Muscel” la Viteză în Coastă este cea mai importantă competiţie automobilistică sub egida FRAS organizată în judeţul Argeş în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Elita pilotajului românesc îşi va dovedi încă o dată abilităţile tehnice, dar şi curajul pe drumul judeţean Lereşti-Voina, în mirifica zonă turistică de la barajul Râuşor. Traseul de trei kilometri este considerat a fi unul dintre cele mai tehnice din calendarul campionatului.

Partenerii Trofeului Câmpulung Muscel 2019: Primăria Municipiului Câmpulung, Consiliul Judeţean Argeş, Primaria Comunei Lereşti, Direcţia Pentru Tineret şi Sport Argeş, SILDVB, DEC Clinică Dentară, Pasteur Company powered by SIMA, Pentarom, Kokett, Magic Safe Security!

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!