6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

Trei distincţii pentru George Bălan, la Salonul de Inventică ICAN 2019, Toronto, Canada

La mijlocul lunii august, la Toronto, s-a desfăşurat primul eveniment internaţional  de invenţii şi proiecte inovatoare organizate vreodată în Canada şi o sărbătoare pentru toate realizările făcute de inovatori talentaţi din generaţia de astăzi din mai multe ţări, International Society of Innovation & Advanced Skills. ICAN 2019, Toronto, a alăturat forţe creative locale şi internaţionale din diverse industrii, mai precis inventatori din 40 de ţări de pe mapamond, cu 415 invenţii. 

La evenimentul internaţional a participat şi conf.univ.dr.ing. George Bălan, prorectorul Universităţii Româno-Germană Sibiu, fostul primar al Câmpulungului în perioada 2000-2004.

Scopul principal al evenimentului a fost crearea unei ocazii speciale, angajată de inovatorii din Canada şi restul lunii, oferind, în acelaşi timp, o ocazie participanţilor de a-şi extinde activităţile, prin prezentarea şi promovarea invenţiilor sau produselor noi, la salonul din Canada-ICAN 2019. Evenimentul a oferit o serie de programe: o combinaţie de expoziţie de invenţie, seminar educaţional şi ceremonia de premiere pentru inventatori, studenţi, cercetători şi antreprenori din sectoare locale şi de peste mări. Oricine a avut idei spectaculoase, la orice categoriile, a putut participa la competiţie şi a putut beneficia de toate programele şi reţeaua de schimb cu un grup divers de participanţi.

Participarea a fost posibilă atât fizic, în persoană, cât şi de la distanţă, prin înregistrare şi trimiterea posterelor cu invenţiile respective.

Toate invenţiile trimise au fost jurizate în două etape: o primă etapă de calificare şi a doua etapă, evaluarea invenţiilor calificate în vederea acordării premiilor.

Evaluarea finală a constat în prezentarea orală în faţa juriului, prin coerenţă şi claritate, inovarea şi semnificaţia acesteia, bazată pe originalitate şi complexitate.

La acest salon de un înalt nivel, conf.univ.dr.ing. George Bălan a participat în echipă şi invenţia lui a obţinut trei distincţii:

-Medalia de Aur a Salonului ICAN 2019;

-Premiul Special al Salonului ICAN 2019;

-Medalia de Aur a delegaţiei din Maroc.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!