-2.6 C
Campulung Muscel
05/12/2023

Maya şi Vlad, viitori campioni în kickboxing

Continuăm să vă prezentăm în acest număr de ziar alţi doi copii minunaţi, care vor să facă performanţă în arta kickboxingului, predată cu atâta măiestrie de Irinel Bădulescu. Vorbim de Maya Soroiu şi Vlad Petcu, care s-au îndrăgostit instantaneu de acest sport, cu toate că au nişte vârste fragede.

Maya Soroiu are 5 ani şi 7 luni şi practică kickboxing de opt luni. E ambiţioasă, puternică la vârstă ei şi vrea să devină o mare campioană. „Aveam multă energie şi am vrut să devin mai puternică. De opt luni vin la sală. Cred că nu vin mai multe fete la sală, pentru că nu le dau voie părinţii! La antrenamente, învăţ să fiu disciplinată şi să devin mai sănătoasă. Sportul modelează caractere pentru un viitor mai bun, mai curajos. Îmi place felul în care sportul de contact te forţează să te concentrezi pe ceea ce faci, deci nu este atât de dur. Să vă spun ceva: kickboxingul m-a ajutat să mai slăbesc. Îmi place să mă antrenez, să îmi văd colegii, cu toate că m-am şi lovit!”, ne-a mărturisit Maya. 

Vlad Petcu are 8 ani şi practică artele marţiale de aproape un an, iar prima sa competiţie majoră e peste două săptămâni. „Am venit cu mama la sală şi mi-a plăcut. De fapt, nu-mi place sala, că miroase a transpiraţie, asta e… De când vin aici, mă simt mai puternic şi îmi place că domnul profesor e drăguţ cu noi. Nu m-am lovit niciodată la antrenamente şi nu mi-e frică. Sunt un luptător şi vreau să fiu cineva!”, ne-a spus Vlad.

Alex BARBU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!