2 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Viceprimarul de la Bughea de Jos, tată pentru a treia oară

Viceprimarul comunei Bughea de Jos, Bogdan Oancea, a devenit tată pentru a treia oară, după ce soţia sa, Rodica Oancea, a născut un băieţel la un spital din Bucureşti. Andrei Filip este numele ales de familia viceprimarului pentru noul membru al familiei. Alesul local mai are o fetiţă, Maria, de 11 ani, şi un băiat, Ştefan, de 10 ani, toţi cinci alcătuind o familie foarte frumoasă.

Micuţul, care a venit pe lume pe 1 septembrie, este perfect sănătos şi vioi, ceea ce înseamnă că nu va avea nevoie decât de îngrijirea de rutină. „La mulţi ani, Andrei Filip! Scumpul nostru copil! Pentru tine, totul este abia la început. Fie ca îngerul tău păzitor să-ţi întărească iubirea şi credinţa. Copilul meu, îţi doresc să creşti frumos, sănătos, inteligent, fericit, să o bucuri pe mama ta, pe mine, pe fratele şi sora ta şi întreaga lume. Să ai o copilărie frumoasă ca în poveşti, prieteni devotaţi, emoţii plăcute şi multe surprize, care să-ţi îndeplinească toate capriciile tale nevinovate. Să dai dovadă permanent de curaj, demnitate, iubire, corectitudine şi respect! La mulţi ani!”, a scris pe Facebook Bogdan Oancea.

Îi urăm şi noi bebeluşului să crească mare şi sănătos!

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!