3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

S-a asfaltat pasarela de la Autogară

Aflată pe agenda de lucru a Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat, asfaltarea pasarelei de la Autogară a început ieri. După decenii de la construcţie, în iunie a fost vopsită balustrada, iar ieri s-a turnat covor asfaltic pe jumătate din trecerea peste Râul Târgului, adică pe partea de urcare dinspre Autogară. Astăzi, se va continua cu cealaltă parte, spre zona centrală. Se vor repara şi marginile aflate sub mâna curentă, prin cofrare şi umplere cu beton. Propunerea iniţială de remediere a condiţiilor de trafic pietonal a constat în montarea unui covor elastic, dar aceasta a „picat” după ce s-a ajuns la concluzia că iarna nu s-ar fi putut circula pe un cauciuc acoperit cu gheaţă. Şi aşa s-a ajuns la turnarea covorului asfaltic dintr-o parte în alta a trecerii pietonale, iar la iarnă musai să se facă deszăpezirea cu clorură de calciu.

Investiţia a fost amânată mai multe luni după ce directorul ADP, Bogdan Pătru, a constatat că pentru pod nu există o expertiză tehnică, fără de care nu s-a putut face intervenţia la partea de rulare. La cum arată lucrarea, adică bine, mare mirare să nu se găsească şoferi care să scurteze drumul cu maşina peste pasarelă! Au trecut ei când era vai mama ei, dar acum! “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!